Liberty walk

precis börjat lyssna på den , gillar mest av allt det sköna "beatet"
"Here's to all the ones trying to hold you back
Trying to make you feel like you're less than that
Giving up the more better and to make you crack
But really trying to put your dreams off tack"Provar kläder inför london

åhhh vad jag är slut i ryggen nu, haha om och om igen har man dragit på sig nytt med kläder , fotat , tagit på nya kläder, fotat osv osv osv... Man blir faktsikt törstig av sånt här!!Ska fota lite outfits som jag har "packat" ner på mitt eget sätt, dvs allt ligger på golvet, min nya metod när jag packar.... okej då kör vi! (det är inte så lite bilder!)
=)

det här är typ en svart vanlig tröja med ett märke av guld på ryggen, och sen sköna mys shorts till, ni får säga vad ni tycker:)

klänning från Gina tror jag

haha det här var rummet när jag hade lagt ut allt jag skulle prova, inte så mycket egentligen men , det är fortfarande tre veckor försöker packa med logik haha :D


söt klänning från kappahl

en gammal typ av klänning, hittade den tänkte ta med den, den var lite tuff tycker jag:p

byxdress med guldknappar från bikbok
(märks det att jag börjat gilla guld?;)

det här slängde jag ihop lite sådär bara, dom gråa till ett enkelt linne med ett snyggt snörbälte som håller linnet lite öppet, kanske till en middag? Ja det kan vara fint till vardags oxå.

svarta shorts med vitt/röd tshirt


det här är egentligen en kjol som jag bara satte en svartvit tshirt under


svart skinnjacka till glittrigt linne, det är lite av min stil faktiskt , glitter och guld är ju the new it (:myskläder igen , hehe
enkel blå skjorta :p
jaa det där var väl allt jag har kunnat fota som jag har provat, jag vill ju ta med mig så himla mycket! Finns massor av svarta klänningar oxå som jag inte fotade som jag har, men svart känns så tråkigt hallå brighton söder om london och sommar? Måste ju vara färgglatt. Tänkte köpa ett par blåa / ljusa shorts till i sthlm innan jag åker sen ett par snygga tygskor som man kan promenera i .
Det är mycket att tänka på nu, nu ska jag forstätta packa ihop allt ! Och hoppas verkligen att jag kan säga det som kanske hänt idag, men jag får inte säga något förren det är 110 procent, men jag hoppas!!!!;)

"VEM VILL VARA EN KOPIA NÄR MAN KAN VARA ETT ORGINAL?"

jag satt och funderade på när jag fick en kritik när jag tävlade i sång , då var det en jury som sa "varför inget eget?" Och jag Kom på det nu att ,  med tanke på att jag inte alltid har sjungt i hela mitt liv så tar det extra lång tid för mig att hitta min personliga röst. Precis som alla andra som börjar sjunga så härmar man oftast dem som inspirerar en, Jag har mina förebilder och jag har alltid gjort som dom. Men samtidigt så är jag ju alltid mig själv. Jag härmar dom inte men jag tar inspirationen därifrån.
Och nu när jag åker iväg på artist skola i sommar så kommer jag ju få hjälp att hitta min personliga stil, att hitta mina stämmor och vad jag egentligen passar i för dansstil! Det jag ser så mycket framemot, hur omformad jag kommer vara när jag kommer tillbaka till sverige, jag hoppas på att hitta allt jag är =) Jag vet vem jag är men har mycket kvar att lära mig. "VEM VILL VARA EN KOPIA NÄR MAN KAN VARA ETT ORGINAL?" som jag brukar tänka, det är ju väldigt sant också.  Jag må framstå som en kopia nu , för folk som inte riktigt ser det unika i mig, MEN, när jag är klar med "den första biten på vägen mot framgång" så kommer jag vara tydligare än tydligast med att visa vem jag är för hela världen. Det är mitt mål åtminstone, och bara jag vill kan jag lyckas.Handlar om rätt inställning!:)
åhhhhhhhhh nu håller det på att hända en riktigt stor sak, jag skriver snart om det !!!!:D:D

MOOOOOORNING:).

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag!
Jag kollade på bilderna ifrån en sångträning på tusentoner och hittade två lite roliga typer av bilder. haha men ska visa dom !
kommer ni ihåg inlägget igår? Att jag ska jobba med den här låten i london bl.a ? Det var så kul för dom här sångbilderna ser ut som om jag verkligen har den attityden till låten haha :)


Haha :D Gillar den sista bilden..... ;)


haha sen den här söta bilden måste ju bara få visas!
Åh vad jag ska träna på låtarna nu idag och imån . Sen ska jag ta med mig dom instrumentalt så jag kan öva i sthlm innan london.. ANNARS överlever man ju inte, om man inte får träna på sången :D

Kan inte sova.... tänker på sushi

Komiskt ...skrev precis ett inlägg om sushi, varför jag gillar det så mkt osv .. så försvann skiten för att jag råkade trycka på " ny flik " (inte med flit!) så det gick ju bra de oxå... Men så är det ska inte deppa bara för det, fingrarna rullar på iaf. Det inlägget handlade om var att nu när jag åker till stockholm på fredag så ska jag bara äta sushi typ, haha jag och mamma gillar det så mkt o det är ju våran ensamma vecka tillsammans. Sen skrev jag oxå om en händelse som hände när jag var på sushibar på stureplan i sthlm för tre veckor sen ! tror ni hade fått er ett gott skratt om DET DÄR FÖRBANNADE INLÄGGET INTE HADE FÖRSVUNNIT!! HAHA=) men strunt samma. JAG = ÄLSKAR SUSHI THAT was the point:Pmmm erkänn det ser gott ut.
Tror att en av andledningarna till varför jag gillar sushi det kanske ni har förstått sja också , men det är iaf för att det är så nyttigt! Man slipper det dåliga samvetet, (:

Ja ,sushi för hela veckan fr.o.m fredag då!  eller ja , nästan ...  GUD VAD JAG LÄNGTAR ,OCH TILL KRYSSNINGEN TILL ÅLAND SOM VI ÅKER IVÄG PÅ MÅNDAG - TISDAG , jag ska fota massor av bilder:) Tänk att jag inte kommer komma hem på fem - sex veckor..och sen flyttar jag ! Haha, ehm ja whatever livet leker.Har oxå massor av listor som jag nu skrivit att jag ska packa ner till London , Jag längtar längtar längtar.... men nu ska jag verkligen försöka sova !