HEY SYrran!

vet att du läser detta, tröjan du har på dej på bilden ----->
den köppte jag i London förra året, och vet du vart du har den nu?vet att jag gett den, men nu blev jag sugen på att ha tillbaka den när jag såg att det var sjukt snyggt till kavajj ;)


Okej , förlåt att jag blogg frågar min syster, men det är tyo det enda sättet att få taag i henne såhär dags, hon bor ju några hundra mil ifrån mig, hon bor i South Hampton nämligen ;) så aa, på tal om sofia , jag saknar verkligen henne!

BTW är vi lika? kan lägga in lite fler bilder på henne jag hittade nyss..vänta en sek!

sädär , vad tycker ni? lika som bär eller kan knappt tro vi e systrar.. ja jag är hel syster med henne!:)

kanske ngt att jämnföra med oxå hehe..juste,den här gjorde jag när hon flyttade dit bort, kommer jag ihåg !<3<3

Valpvakt

så sant som det står ovan, njuter av lugnet och blåsvädret helt ensam ute på landet.. haha men snart kommer ngn hem iaf :D jaja, alla valborgar kan inte vara crazy som jag typ alldeles nyss fick höra...;)

Men godmorning

hoppas ni sovit bra, det har jag iaf, ända fram till halv 11;)
galet..
och nu ska jag snart iväg till stan efter en snbbis dusch, var även ute o sprang tidigare , det första som slog mig var att jag vill in till stan, så nu sitter jag med halvblött hår efter en snabbdusch o väntar på bussen!
Men ja det är värt det, ska göra lite ärenden och sen sola..


Får se vad som händer och sker sen, pusstjo!


exakt ett år sedan den här togs idag! hääääääftigt ha;)?

01;53 FOTBOLLEN GICK NICEE


vi spelade ju fotboll idag som jag sa tror jag ? haha aa det gick iaf asbra!
Vi tjejer ( cissi , jag , rebecka + två jag inte visste namnet på?) slog såklart killarna
alla gånger vi spelade match. Det var fasiken kul kan jag lova! funderar starkt på att börja
spela fotboll på allvar till hösten? Det är ju asmysigt att nu när det börjar bli sommar (ja det är sommar typ redan..) spela sådäär med ett gäng kompisar, men det är ju roligt att ta det på allvar när man har gått i fotboll i 6 år sen tidigare igen!Men visst låter det mysigt, att spela typ en gång i veckan med några vänner? Haha,tycker då jag! VERKLIGEN EN CARROGREJ, alltid spontana ideer och alltid lika kul! Ja vi var iaf 6 killar och 5 tjejer, det är lagomt mycket, men för mycket kan heller aldrig skada. Hellre för många är för lite. Nu ska jag försöka sova efter omsändigheter jag inte vill ta upp här , då skulle jag väl pissat ner mig .. och sen för att lägga till ,så gick vi på bio jag och rebecka, efter lite om och men eftersom bussen hem min gick 20 över 12! Men aa, vi såg Im number 4, ganska bra, läskig emellanåt .. jag och rebecka hoppade ju in i varandra, så fick lite bula i pannan, tror jag. Hennes haka fick oxå ont, våran style att alltid klanta oss!;D

Skolan nu men sen heeeeeeeeeeeeeelg :)

Halloj! sitter i skolan, har en timme kvar och det är mattematttiik som gäller.
Sen är det bara att möta rebecka, gå & äta sushi och efter det hem och hämta idrottskläder och spela fotboll med killarna + cissi och amanda? JA, fan vad kul!

Men nu ska jag hämta matteböckerna, orkar bara inte med matteprov idag men har onda aningar att jag måste göra det .. vi får seeeee pusstjing!