Nackspärr!

Haha åhhh nackspärr såhär innan måndag!! Inte så jättekul, sitter med rispåse / värmekudde vad det nu heter på nacken och är helt död över hela överkroppen..säkert för att jag skottade så grymt hårt igår! Fick sina nackdelar, men jag ska äta lunch nu , sen kolla film! mysigt:Dhar börjat gilla söndagar, luuugnet is the shit!
Vi åker inte ut tillstugan idag, dels för att mina lektioner börjar 7.50 imån men oxå för att hälften är förskylda haha .. så typiskt ! äh man kan ha mysigt i stan oxå ..

puss

Planerar och planerar..

men måste erkänna att det är underbart att vara hemma hos mamma!
sjukt mysigt vi har haft det, vi åkte ut till stugan idag hela familjen :)
Var hur mysigt som helst! Vi grillade, o körde några meter skoter, men vi körde fast varje gång så blev att stå i och skotta typ varannan meter .. synd att snön inte bär, annars hade dagen varit perfekt! men det var den endå, sjukt bra väder oxå :D

aaamen nurå , sitter jag och kollar gossipgirl med syrrorna :D
Fast jag kollar inte, eftersom jag bränner ner låtar till lektionerna jag ska börja ha på måndag. Ska bli grymt, är några låtar att bränna ner . Imån sover vi i stugan, vilket betyder att jag måste upp AS TIDIGT på måndag , första lektionen är 7.50 & jag ska runt på fem olika skolor tror jag det var, och hålla lektioner , mest för högstadie elever!
Sjukt kul :)!
Får skriva lite om hur det går när det väl satt igång :=) Imån iaf så bastar vi ute i stugan, kör lite skoter och tar det luuuugnt , på kvällen kommer syrran hem från jobbet med pizza för den delen! Gott längtar fan redan till den :) Haha ;)


OCH HAR INGA PENGAR PÅ MIN MOBIL, för er som försökt höra av er kan inte svara!!

grymmaste låten!

Avfärd om en timme!


HAHA, jag just nu! Jag har målat naglarna blåa oxå , säg inte att det inte är snyggt ;) haha!

men snart om ett tag åker jag in till stan, får tjuss som tur är med min feta väska! Åh vad jobbigt att resa så många timmar utan musik .. blä! men på hemresan blir det annat! då har jag ju fixat musik i mobilen, :D
Tycker inte ni oxå att det är skitjobbigt att resa utan musik? Jag gillar det inte alls, Inte ens till stan när jag åker buss till skolan på morgonen så är det hemskt att inte ha musik. Jaja, livet fortsätter som man säger!


Syns i kiruna!

Party at a rich dude´s house

GODMORGON, äntligen fredag! Nu är det fredags mys right!?;)
Eller ja inte för min del , ska iväg med bussen om en kvart, till skolan och göra prov, till stan och köpa lite grejjer och sen till gymmet, sen hem och hämta väskan och tillbaka till tågstation sen ska jag resa till arlanda, vänta där två timmar sen flyget mot kiruna men mellanlandar i Luleå, så kommer inte fram förren runt tolv på natten!!!Hahah :) förstå trött jag kommer vara...Men, härligt att dagen äntligen är här!Låt som har fastnat i min hjärna..
HAHA men konstigt,har ju sett bion två gånger :D hihi

Oh nu måste jag skynda mig till bussen! Puss!