HEMMA IDAG..

Åh vilke skitmåndag..jag mår inte bra alls idag!
Något skumt händer .. alldeles slemmig i munnen,måste skölja med vatten ständigt.
Ont i huvudet, kan inte riktigt röra mig. Men hoppas det går över snart, för jag är redan less på att ligga i sängen och klockan är elva. Men seriöst vad är fel på mig? När det kommer slem ut ur munnen!? förlåt vet att det låter helt skumt och äckligt, men blek är jag också. Uscha, vill vara frisk, nu missar jag ju dansshowen idag oxå!som vi har i sandviken.  BLÄ.

och på fredag ska jag uppträda med bakdansarna, på fritidsgården tror jag! =) I gävle.


känner mig lika förvirrad som jag ser ut ..

Alltså, sjukt konstig sjukdom/symptom jag har. Jag låter ju inte sjuk, jag är bara riktigt yr. Sen att det slemmar och rinner.. är inte speciellt snuvig, lite lätt hosta hade jag när jag vaknade men det är ju inte andledningen till varför jag håller tillbaka idag. WHY WHY WHY

hemma..efter en fet helg..

Nu är jag hemma igen efter att sovit över hos rebecka en hel helg, blev en del pengar som vi la på gottigheter. vi skulle ha gått och promenera på stan medans vi väntade på min buss idag men satte oss på ett fik istället...hm :( lite ångest men skitsamma!
Imån är det dags för en dansshow i Sandviken,nästna ingen av koreografierna sitter helt men sålänge ingen filmar så ska det gå bra;) haah , nej skämtåsido, filma ni som vill :D

Usch trött jag e! Ska se på en film, som jag gjort hela helgen ..fortsättningen börjar nu!

PUSS

FILM TAJM MED LINNEJAAAH ;)

haha hallå där!
har precis kollat film med linnea, hon sover över hos mig inatt:) mysigt va?
Sen så har jag såklart avklarat skoldagen...som jag är otroligt stolt över;)för var inte pigg imårse när jag vaknade.
haha..
aamen nu ska jag vara social med henne!
Imån är det träning på morgonen som gäller för oss i skolan ,vilket är SKITBRA efter allt strunt man tryckt i sig idag. . eller , ikväll iaf. Det blir så när man har filmkväll, drickor, godis, chips och massa jävla wokiwoki mat! som är sjukt dyr med tanke på mängden man har ork att trycka i sig.. aja ! tjarå(K)

Har gått bra!

Vilken tur att saker och ting rullade på på audition idag :D Jag är nöjd över min insats.

Att stå och visa sitt bästa och känna pressen framför en kamera och sätta alla ord, är sån underbar känsla när man lyckas!Men jag gjorde nog så bra jag kunde, och får hoppas det räcker hela vägen! videon ska skickas videare till producenten, som kommer bedöma om jag får rollen eller inte:DJag svär på att det här läget, är sjukt mer nervöst än det var att provspela!


Hålla ut några veckor nurå, innan jag får svaret :D Glada jag alltså!
fyfan vad kul det är det här med film och skådespeleri :Dhade faktisk passat skit bra i den rollen..

Dock blev jag lite irriterad igår kväll..syrran hade ju skrivit ut alla manus till mig som jag skulle lära mig till idag, sätter mig ner och ska gå igenom. mamma ringer och ber mig läsa för henne utan att titta. hon säger " vi börjar med scenen om markus.." och jag "vad fan?!" hon "vad?" jag"men alltså det finns ingen markus i scenerna somjag ska provspela i ....?" haha, det var där missuppfattandet kom, jag har glömt att öppna en av scenerna och hade bara tränat in en!! så började på en gång att läsa igenom det manuset, och med *lite* irritation och svordommar så satte jag manuset! Jag grubblade på orden hela natten..men det gick bra iaf!
nära ögat säger jag bara..tänk om jag hade kommit dit oförberedd på en av scenerna!? då hade det ju garanterat inte gått bra. Mensom tur är är ma snabblärd på vissa sätt :D