I NORRKÖPING <3

äntligen framme! eller för ett tag sen så kom jag fram .. haha , men ja det känns underbart! pappa hämtade mig från arlanda sen har jag varit till lekparken med jossan, ätit gott grillat och massor av andra saker :) Hoppas att allt är bra hos er och att ni mår lika bra som mig =)

Imorgon åker jag till farmor! Så blir bussbyte i Jönköping men det klarar jaag ;) pusspuss !

Ljuskänslig?

Hur kan man bli ljuskänslig bara sådär?? Jag satt nyss på balkongen och varje gång jag går ut måste jag ha solglasögon, solen har inte ens hunnit bli stark än .. men det kommer nästan tårar när jag kollar upp mot solen och jag blir jättekänslig, vad beror det på? :O

Det svider och kliar ... åh! Sen ser jag suddigt när jag kommer in om jag inte haft på mig solglasögonen..

Blir väl solglasögon hela dagen hah!Hjälper läkemedel mot sånt? eftersom jag blir yr oxå ,och får lite lätt huvudvärk.. jobbigt bara eftersom jag har miljoner saker att göra idag :O

tacksam för svar!

ÄH nu tar jag och sover!

Sista inlägget för idag... Imorgon går planeeeeeeeeeet som vanligt till stockholm sen upphämtad av pappa och åker till Norrköping och ja, sen börjar alla resor upp mot Småland + Lund!
Ska bli nice:P
Ser mest framemot plåtningen och kryssningen som är samma dag! Kryssningen är drygt ett dygn den oxå ;)


Hah! Där ser ni! Sa ju att jag skulle fixa det;) Packningen har tagit sådär tre timmar och är ännu inte klar... ähhhhh, jag fixare... är ju en dag imorgon oxå!

haha liten bild från idag!

trashSovgott ;)