men vad händer..

vilken huvudvärk jag åkte på precis! har ju varit vaken sen fyra imårse så inte så konstigt kanske? hehe ;)
Monika åkte ju iväg och hämtade tina och niklas från tåget ,så för min del var det bara att börja vakta valpen. Som som tur är bara behövde ut en gång, där runt 4,5 ngn gång. USCH vad såå trött. Så är det fortfarande, har som inte vaknat till på hela dagen.

Har iaf haft dansträning idag, och gymmat och umgåtts med Linnea! SÅ sjukt kul att umgås med henne,som vanligt:) har ju alltid planer och ideer på allt!=)Nu satsar vi stort, men inget jag vill dela med mig av;) haha delar med mig av ALLT förutom det här, för det är vi två om! jaja, nu taggar jag inför imån. Massor av träning och upp tidiigt ska till nynäs och träna på morgonen!


haha gammal gammal bild jag hittade på datorn!



hahahah, fyfan dör!



Ja , nu börjar datorn hänga sig oxå ... undrar varför , msn laggar ständigt! jätteirriterande..
men nu ska jag nog snart slagga, puss på er!

vad för livsstil du än väljer, stöttar jag det. hur du än väljer att leva, så stöttar jag det!

Det är så sant det som står ovan!
Jag kan lova er att vad som än gör dig lycklig, kommer jag alltid stå upp för!
Det är så otroligt inspererande när folk vågar , tummen upp för dom som vågar!
Och tack för alla kommentarer i mitt debatt inlägg på p3! =D

Jag ska skriva mer sen! nu är det middag.
Har varit med Linnea idag efter skolan, gjorde ett prov! haha gick väl sådär, iaf godkänd men nöjjer mig inte förren jag får vg i det, det är som "teoretisk dans" vi hade prov i , kroppslära och sånt som är bra och veta när man tränar mycket, hur som, mat nu! brb som man säger;)

Svar på kommentar

Nu är jag hemma , äntligen , pusst :(
Haha, skapligt trött. Ska svara på några kommentarer ifrån mitt p3 inlägg sen sova!



Lets do thiiiiiiiiiiiiiiiiis

SV: SV:depression...

Det låter så enkelt, finns så många möjligheter... och jag sitter bara och deppar och ser ingen väg ut. Hoppas att medicin hjälper mig som den gjorde förra året för då får jag ork att göra mer än jag gör nu. Matematiklärare har jag själv funderat på för jag är bra på matte trots att jag är humanist och fattar inte fysik och sånt. :) Kommer nog skicka spontanansökan till bemanningsföretagen! Tack för alla tips och råd, känns bra att någon bryr sig och vill hjälpa en. Kram!

P.,
2011-03-29 14:40

Svar: Hej du! Ingen fara, jag delar gärna med mig av hjälpen jag kan ge. Mitt inlägg handlade om att jag ville ge er mer livglädje, jag vill påminna om att det går att skapa en bättre livskvalité. Att du är deppig, det är du inte ensam om! Herregud, tänk så många som går i deprission dagligen. Det är det här jag tycker är så galet orättvist, ni är värda att må lika bra som alla andra! Ni är värda minst lika mycket. Om du funderar på att bli mattelärare, GÖRDET! Inget får hålla tillbaka dig. Skicka en ansökan ,du kommer inte ångra dig!
Du kan ju även börja ta hand om dig mer hällsosamt än du brukar , för att öka din självkänsla. Sen kan man även prata ut om problemen man vill reda ut med någon man känner som kanske bryr sig om en , eller gå till någon som går att prata med som är utbildad i sånt här. Det är inte helt fel val det heller ,det handlar om att göra det korta livet man har så bra det går! Tänk positivt. Ha det så jättebra och lycka till nu ! Kram

SV: SV:depression...

Tack för tipsen, just nu lever jag på sparpengar (som tar slut om några månader och det bidrar till stress - om jag inte hittar jobb till dess vad händer med mig då?) så jag har inte råd med en motionklubb eller liknande, men jag tvingar mig att promenera, och cyklar. Borde verkligen äta bättre än jag gör...

P.,
2011-03-29 12:19

Svar : Varsegod, igen!:) Att du har förlust över att dina pengar börjar rinna ut , så tycker jag att du ska försöka tänka på annat ändå. Situationen är som den är och jag tycker inte att du ska känna stress utan försöka koppla bort din oro över att pengarna tar slut och sen kanske du får lite mer hopp och ork att göra saker bättre! Söka jobb och tjäna ihop pengar. Om du inte har råd med att träna på gym eller ta gruppmotions klasser eller något dylikt, strunta då i det! Ut i friska luften, sånt kan göra oss lyckligare än pengar! Det är viktigt att förstå, pengar är bara lappar , att vi mår bra, det betyder guld! Superviktigt.
Hoppas det löser sig för dig! Kram






Sådär , nu blev jag jättetrött! förlåt ,men en annan dag blir det nog fler svar på era kommentarer:) Jag borde verkligen sova nu , har dans imån, gym och träning på kvällen. Och masssooor av plugg!:)
Men ja, svara gärna på vad ni tycker om det jag har skrivit i intervjun lite mer, är kul att få respons!

Puss!