Hej penicillin!


Men ojdå, HALSFLUSS. Vad trevligt, eller inte. idag var jag hos doktorn som konstaterade att jag har halsfluss. Så kommer äta penicillin i 10 dagar plus en hostmedicin som oxå är slem upplösande, då min bröstkorg tydligen är fylld av slem, och på det svullna halsmandlar... hade jag varit sjuk ofta så hade jag opererat bort dom, vad ska man med dom till? Ger bara trubbel. Men ta i trä som tur är har jag INTE ont i halsen ofta! än så länge, syrran min har ju tagit bort dom, och säkert många andra släktningar..

Jaja, tänker inte skriva så mkt mer, ska vila resten av dagen. Bjussar på lite bilder från förra helgen då jag umgicks med grymt fina vänner och hade superkul. Och så får ni se vad jag lever på just nu (A) plus bild från GREEEECE. Dit jag vill tillbaka. Kul!


Saknar!
mina mediciner ;(

And the school started..

Idag var det första skoldagen, Nya scheman och ansikten i klassen är ju bara trevligt!
Annars har jag fullt upp med att fixa saker, vilket jag älskar!
Att vara bussy, började bli lite lamt på den fronten kände jag.

Har dessvärre blivit sjuk! fruktansvärt trist, men märkte att många andra oxå är det, så behöver inte fundera på vem som smittat mig haaha eller hur jag blev smittad, som att leta en nål i en höstack.. ;) gud, skriver verkligen tomma ord nu känner jag.

Är förövrigt suuuuuuper trött! Det är lika bra att sova. Har hunnit med mycket dom här dagarna i gävle sen jag kom i söndags, både träffat vänner, börjat skolan , köpt ny tv, ja the list goes on. men det blir bara trevligare att vara tillbaka, och det är ju bra (:

Men helt ärligt känns ett sista skolår just nu mer som tragiskt än pepp... jag kan knappt föreställa mig ett HELT ÅR TILL. Usch, säkert massa utmanaden uppgifter framförallt i dansen, orkar man? hah jodå, nu ska jag grejja dethär. Normalt sätt gillar jag utmaningar, men just idag är jag väl inte så pepp, Men å andra sidan så är det här första dan, inte sista , då känns det nog annorlunda och det får vara det jag strävar mot, det sista liksom :)!
upp och nervänt, ja.
 
igår, med fina rebecca<3!
Nu ska jag äta strepsils och dricka ännu mer teé ... om jag får i mig vill säga., vill känna mig pigg imoooorrn!!

gävle

Kommit hem til gävle efter denna sommarn och alla resor.
Känns bra efter man träffade en underbar vän ikväll och smed planer till helgen, galet vad jag längtar till fredag och lördag! ska bli massor av skojj.

Orkar inte ens tänka på hur fort sommaren har gått,men rhodos var jag i i förrgår kom ju hem i söndags , så kan lägga in 2 härliga bilder därifrån.(o en bild från idag;D)

gör en bättre update om resan och mitt liv imorgon , nu är jag för trött!
ha en bra kväll :)

Rhodos 15 aug!

Sommaren närmar sig sitt slut, och trots att det känns som att allt jag gjort är att äta godis haha så har jag ändå hunnit med mycket. Styrt upp en show på kf, skrivit kontrakt, rest till släkten söderut som växjö och norrköping, ljungby oxå för den delen, åkt till mormor och morfar uppe i norr, min moster, varit på nya kusinens dop, jobbat ... osv. Nu på lördag åker jag mot lite släkt för att sen åka till Luleå en natt, ett sjukhus besök där + shopping, sen mot arlanda och mot RHODOS, är dock bara där ons - söndag, sen till GÄVLE. Ska bli kul att komma dit faktiskt, sista året, hoppas fan det går fort hehe! men men, dags för systermys och noppra ögonbryn nu! tjao