Tiden går foooort.

Inte kul alls!
kan den inte lugna sig lite .. bara 4 lovdagar kvar nu!
blä!
men det är väl inte många veckor till påsklov?
Det hoppas jag INTE!


är fortfarande inte helt frisk, får inte behålla så mycket mat och mår illa, var och kollade mitt blodtryck idag och det var fortfarande lika högt, så nu ska jag försöka bli fri från det, inte bra att gå runt med högt blodtryck för länge!

Håller just nu på att bränna ner lite låtar till imorgon och fredag, ska dansa två timmar imorgon och en timma på fredag! Så ska bli riktigt kul :)


Hoppas ni alla har ett bra lov :D


haha hittade den här sen sist jag var i stan, nu är jag brunettttttttt.

dag 30 av 118

Godmorgon!
Hade en helt underbar dag igår, förutom sjukhus besöket som dock bara varade i en timma, resten av dagen bestod av shopping och vi hade så sjukt roligt, vill gärna göra om den dagen igen! trots att tågresan tar över fyra timmar ..
men men, bra gick det iaf!


Idag har jag vaknat sjuk, så ska ta det lugnt idag och idag är ju min första lovdag då jag faktiskt inte har några planer, förutom att umgås och baka bullar! haha, ja, det är faktiskt riktigt skönt!


Framme!

Vilket kaos det blev när tåget kom till Uppsala.. Det var olycka så massor av förseningar och det hade jag verkligen inte tid med så fick ta en taxi som på 20 min tog mig till Arlanda , hann precis kom fram 3 min innan planet lyfte. Annars hade jag behövt vänta på 14.50 flyget och då hade jag inte varit framme än! Men men , jag och min prins som jag har längtat så efter att få reta !