Omskakande dagar!

Har haft en tuff vecka rent psykiskt, men nu börjar den närma sig mot sitt slut då det är fredag idag! Känns både bra och mindre bra. Har en bra helg framför mig, ikväll sover ja i valbo, Imorn äre träning inför Brynäs-giget och sen middag och fira Emelie 19 år! Sen på söndag träning igen, för att mitt liv ska funka så gäller det att ha planer för var dag, och ett mål att konstant sikta mot :€ för då håller jaa mig positiv! Men ska snart till Hanna somsagt , 3 natten i rad ja sover där! Dom är så underbara som välkomnar mig närsomhelst den familjen! Uppskattas till tusen. Ha en trevlig helg!

Ny vecka - nya tag

Har en lugn vecka framför mig, men verkligen inte en lugn helg. Idag är jag istortsett ledig från skolan, så funderar på att köpa lite julklappar? Det är ju mindre än en månad till jul och börjar man i tid så kanske man får lite julkänsla i år, så slipper man stressen kring det osv? Ja vi får se het enkelt (-: imorgon är det skola som vanligt, på onsdag som vanligt tror jag och på torsdag är jag ledig, fredag 1 lektion som varar i 10 min (intervju i svenska) haha!!! Helt underbart ju! Såhär lugn vecka var det länge sen man hade. Nu blire frukost, sen handla sen stan då för förmodligen och julshoppa, kan inte all måndagar vara såhär!? Bilden har verkligen inte med nått jag skrivt o göra, den påminner bara om en rolig kväll!

Spontant blev det igår!

Lördag morgon och jag mår toppen! Trots att vi var ut igår (var verkligen tvungen att göra något roligt, tänka på annat) vi var ut och dansade, först var det bara jag Cissi och lina hos mig, men sen tog vi bussen till stan, träffade Rebecca med hennes gäng och sen träffade jag Andrea som jag dansade galet mycket med, för var så braaaa rnb musik på heartan, så var lika mycket på slick som på heartbreak. Kul vare, tack för kvällen som behövdes som in i bomben alla brudar! Och tur cissi sov över :)vi mår båda Great idag!!