Kan bli en grymt bra nyår.

Endast ngn vecka kvar av 2013 och sen firar vi undet nya året. Jag Sofia Lisa och min älskling ska slå på stort då vi bokat 2 hotellerum på scandic och även 3 rättersmiddag, bastu innan man börjar fixa sig där och sen fest på ferrum som är i samma byggnad för er som inte vet ;)! Fan så taggad jag är. Att få firà ny år mitt på stan i ett fint hotell med stort rum, slå på stort med lyxmiddag osv med den personen som man älskar så grymt mycket och även sin syster, jaman kan inte misslyckas. Det längtar jag till! Såklart har jag och M eget rum ;) dagen efter är det premiär av revyn så gäller att vara på topp då, men är man krigare så är man! Är nu på jobbet , slutar två som vanligt. Jobb och rep hela helgen men det klagar jag inte på! Sista jobb helgen på ett tag!
 

Onsdag

 
 
Så jäääävlaaaa trött! Haft en intensiv dag. Gått med hundarna på långprommis, gjort ärenden, repat och dansa på folkethus mellan 18-22 , gått igenom inledningavslutning å våra danser ett antal gånger. Drog direkt efter på jobbet och slutar om 3h , alltså kl 2! Sen hem och sovaaaaaa, med killen dessutom! Extra mysigt!

Jobb

Jobb och bara väntar på att klockan ska slå två så man får åka hem och mysa med killen! Köpte ett par Björn Borg skor idag, kan ju dela med mig av snyggingarna! Var på tiden att köpa nya fräscha Björn Borg skor! 
 

mega update!

Nu har jag verkligen blivit lat med bloggandet men vet ni vad!? det får man stå ut med när appen fortfarande totalvägrar att fungera. Kan ju trots det vara snäll och göra ett meterlångt inlägg just för att jag också behöver skriva av mig och lite bilder från helgen och dagen kan vara kul att publicera! varför ha dom om ingen får se dom? pointless. Hursomhaver så har jag varit på party ihelg, två dagar skulle det bli. Dock blev det en rejäl utgång på fredagen, och en mer lugn "utgång" på lördagen. Vi firade min kompis martin på fredagen så jag och sandra fixade oss hos henne, även fanny kom och förade med oss. Sen drog vi och hämtade upp killen min och fortsatte festen hos martins Place. där blev det mer förferre och firande av hans 22 årsdag! Och sen drog vi ut på Royal där vi spårade på vårt sätt. Sjöng falsk karaoke, dansade på stången och scenen. Trodde vi var störst bäst och vackrast men egentligen var vi nog fulast och sämst men hade så jävla kul så vem bryr sig! haha, var faktiskt en riktigt rolig kväll. På lördagen var vi bakis till typ 2, då drog vi hem och fixade oss på nytt och drog till Mickes firma där dom hade företagsfest, var lite lugnare än kvällen innan och vi drag bara typ en drink å en cider, sen tre drinkar på eden där vi åt med dom. Sen åkte vi hem vid 9,10 tiden och kollade film istället då den ena parten inte var lika taggad på en dag två :) men det får man acceptera.
 
Nu har jag kommit hem från att ha umgåtts med alla möjliga, varit hos martin den senaste timmen och spenderat tid där då jag trodde jag skulle hålla mig vaken tills killen slutar jobbet men eftersom det kan bli typ runt 4 tiden så ger jag upp och går å lägger mig efter det här sjukt långa inlägget. känner jag ... var träning idag också i vanlig ordning, kan knappt fatta att vi ska stå och repa på folketshus om 1 veckan, vart har tiden försvunnit!? känns som att man nyss stod där och skulle påbörja en koreografi. vi var iaf på träning och hämtade henne lite innan så vi hann umgås då också, efter träningen åkte vi hem för att trycka chips och godis, som vi är bäst på. plus minus noll med dagens träning men vem bryr sig what so ever...? man lever bara ONCE.
 
Ja, imorgon väntar en veckas jobb innan jag har ledigt från jobbet en månad. Kommer behövas, så ska stå ut en vecka till! Har ju en morot att suga på när man ska vara ledig från jobb den tiden. Dock så är inte allt på topp annars, som vanligt är det alltid något. Så jag hoppas jag kommer få nytta av ledigheten och kunna jobba med mig själv. Den senaste tiden har jag insett hur mycket förändringar det har blivit i mitt liv, saker som har förändrats till det bättre men ändå är svåra att släppa taget av och även saker som jag inte riktigt har vetat hur jag vill ha det har börjat falla på plats. mycket positivt men också en del negativa saker som jag inte kan göra något åt. Får försöka lägga ner fokus på det jag kan göra något åt och förbättra det, istället för att spilla onödig energi på det som jag inte kan förändra. Vilket brukar vara typiskt mig. men den här gången behöver jag inte kämpa själv, har ju världens bästa kille som är så sjukt förstående och funnits där dom senaste månaderna för mig och gjort allt så mycket lättare, gett hopp! Det betyder <3 KÄRLEK!
 
Från massa text till massa bilder nu. allt från mingelbilder till knasiga studio bilder.
go crazy liksom.
 
 
kan ju avsluta med två härliga failade babyfreeze
 
PEACE OUT!