Den 12/6

Förstår inte hur jag ska hinna med allt den 12/6... Den 13/6 tar jag studenten, och dagen innan är det 'klassens dag'. Jag ska hinna vara med på så mycket som möjligt på den men samtidigt hinna med att tatuera sig kl 10, och eftersom Sofia oxå ska tatuera sig så får man räkna med 2 timmar. Där efter ska ja till stigslund och fixa naglarna vilket kanske tar 1-2 timmar. Sen fixa mig får se om jag hinner vara med på någon aktivitet med klassen under dagen, men på kvällen är det middag som gäller! Mys med klassen på någon resturang för att ladda inför studenten. Galet. Hoppas jag hinner med allt! Men det ska jag se till! Hela den veckan komma vara fullspäckad. Får njuta av helgen nu för att vila upp mig, veckan ser galen ut oxå med 2 skoldagar, 2 flygresor, flyttlass osv. Inte lätt att sköta skola, slutbetyg, fix inför student och på måndag ska jag ringa samtal angående sommarjobb och samtidigt fixa studentsaker, haha varje dag e det något! Men jag gillar tempo;) weho snart är det daaaaaags!

Tjock mode

Fan det blev för mycket nötter ikväll! Ligger med benen mot taket för att magen gör ont, hähähä... Inte roligt! Ska snart kolla lite frisyrer på datorn eftersom det är Imorn det är dags att klippa och färga sig.. Vad skulle man passa i för frisyr!? Galet vad svårt det är att välja, vill så gärna våga lite denna gång.

Tatueringsdags 12/6!

Har bokat in Tatueringstid nu för mig och syrran, dagen innan studenten är det dags! Annars fått veta att ja kommer lämna Vasa med VG i både kuhi och religion, känns super. Berömmer mig med plättar och massa naturgodis ikväll! Skööööön fredag.

Fredaaaaaaaag

Har gått upp runt 8 för att hinna springa, sen åt ja frukost och tog en promenad till skolan för betygsamtal, ytterligare ett betygsamtal 10 i 1 så jag hinner hem och äta lunch. Ska byta om till ljusare kläder (kanske shorts?) för det är såååå jäkla varmt idag, men härligt med värme!

Blev en kanon kväll!

Kollade en föreställning som dansarna i ettan och tvåan satt ihop, den var bra! Efter det var det tjejkväll på stan så jag, Maja, Lovisa och emelie gick på det! Åkte hem halv 7 typ och gjorde mat. Nu förbereder jag för Imorn och springer runt i myskläder ^^ exakt 2 veckor till studenten nu! Yaaaaay