Jobb kväll

Precis kommit hem från jobbet som fått en hel omvändning. Berättar mer en annan gång! Så Jäkla slut nu. Kanske kommer in något inlägg ihelg annars massa mer på måndag! Känner att jag vill berätta en sak, u now skriva av sig. En must-do i mitt liv. Nu tv och sova! Körde en Bit från stan Idag så kom hem från ötå en timme innan jobbet började , intressant jag vet. Peaceee

Onsdag

Kommit Hem från killen för drygt en timme sen. Ska packa klart, och sen iväg till körskolan. Idag åker vi iväg på en tur och kommer tillbaka imorgon. Sjukt trött! Hittat massa gamla bilder, kul och kolla på dom haha!

Tisdag.

Idag blev det lunch med Pojkvännen syrran och Ida. Annars gjort bort massa saker. Haft besök, ringt samtal, varit på jobbet för lite informationsmöte. Och nu försöker jag koppla av framför tvn i våran 'halvt klart renoverade' vardagsrum. Är inte färdig renoverat men hur mysigt som helst ändå. Inte haft vardagsrum på ett par månader :')

Inget ovanligt.

Hur sjuka kan människor bli? Jag fattar inte hur allt är menat att funka. Varför ska helt oskyldiga människor lida för att andra inte kan ta ansvar för sitt liv?! Skapligt irriterande och ja, har typ slut på ord. Hoppas på en bättre dag imorn. Den här kan gå och dränka sig någonstans! Usch, orättvist liv. Hur mycket man än Kämpar för att saker ska bli bra så händer det aldrig något, 'det är värt och kämpa för' känns ganska långt bort. Jaja, nya tag Imorn!

Weekend overrrr

Sovit hos min fina från lör - måndag. Ska hem snart för att gå på möte idag osv. Jobb relaterade saker :) men inget jobb annars idag. Bara träning ikväll. Helgen var grym med utgång i lördags och igår hade vi en slö dag med Jocke och Tim, jag och Mikael ;) hur Chill som helst.