Tisdag

Jobb onsdag-söndag förra veckan och jobb igår. Idag är jag ledig och skulle åkt till gällivare men det blev inställt i sista sekund som vanligt så har röjt hela morgonen o det fortsätter dagen med! Även packa eftersom vi åker till Sthlm imorgon och på torsdag till Turkiet! Såå taggade är vi! Nu mys innan packningen sätter fart :D 


Söndag

Livet går framåt trots att man saknar varje dag! Men helgen har varit super mysig ute på junkön. Vi hann med waldorf innan hemgång och efter godis o film ska vi nu gå och lägga oss i vår efterlängtade sköna säng! På onsdag börjar jag jobba en vecka i sträck innan vi åker till Turkiet! Så bara ca 10 dagar kvar tror jag, sjukt skönt ska det bli att komma till värmen igen! Kallt här uppe i norr nu /: kanske hinner vända! 
Jag o älskling kvällsfiskade på junkön igår, sjukt mysigt! Var även aktiviteter ute på ön som luftgevär, kasta flygplan, kasta stövel, tipsrunda och sen på kvällen samlades alla för att äta fisk och goda efterrätter!

Mysig helg <3 nu taggar vi för ny vecka! 

A long time ago

Nu är det bra länge sen jag skrev ett inlägg här pga många orsaker, men framförallt så är det för att min älskade morfar gick bort för ca 3 veckor sen och det har varit begravning och en del resor hit och dit. Har också jobbat väldigt mycket så har varit helt upptagen dom senaste veckorna. Men just nu befinner jag mig i en lastbil påväg till Lule igen så kan passa på att uppdatera lite med bilder och text! Vi har under begravningen haft en helg i stugan i Finland förra helgen, var super mysigt att få ta det lugnt där, komma till ro och för en gångs skull inte tänka på jobb! Och idag ska vi över helgen ut till junkön, så blir båttur och luleskärgård hela helgen! Också vad som behövs, bara ta det lugnt. Igår bokade vi även resa till Turkiet, den 21-28 är vi i gumbet i Turkiet och efter det två nätter på hotell i Sthlm, grönan o sånt roligt! Som ett perfekt avslut på sommaren. Det blir jag , Älsk Sofia och Jocke som åker. Ser så framemot det! Äntligen utomlands igen känns som en evighet sen sist! Även om det var drygt ett år sen :') igår så hängde vi på stan i Lule och ska gå en sväng idag oxå och hämta donken det första vi gör när vi kommer till stan , är framme om ca 2 h:) vi åt waldorf igår oxå , riktigt gott som vanligt! Vårat standardställe! snart sätter vi fart på dagen! Blir en riktigt mysig fredag o helg, massa godis ska köpas med till junkön! Lägger in bilder från lite allt möjligt när jag ändå inte har något bättre för mig :)