Repdag igen

Imorn är man ledig från rep och nu är vi mitt uppe i ett genrep inför publik! Kul med publik, blir som en helt annan energi på scen! Imorn blir det fullt upp fast man är ledig från revyn :-) 
Nu ska vi fortsätta här! 

Revyrep

Senaste dagar har bestått av revyrep och Imorn har vi genrep inför publik. Idag var även norrbotten24 här och filmade och kuriren fotade. Kul! Sen är det nyårsafton = inga rep. Men dagen efter, den 1 så gäller det, premiär! Ska bli kul. Idag känns det bara väldigt slitet eftersom jag kom hit halv tre och vi blir klara till 2 om vi har tur. Kan bli senare. Alltså varit här i nästan 12 h :/ men så är det! 

Sådär lagomt sliten, längtar efter en dusch och en säng när jag kommer hem inatt! 

Christmas

Dagen började ovanligtvis på julafton med en springrunda, utvilade hundar fick man oxå! Nu har vi ätit, tittat Kalle anka och bastat osv. Nu inväntar vi tomten med matkoma! Hoppas ni alla får en fin fortsatt julafton :-) 

Jul igen då

Helt sjukt hur fort tiden går.. Känns som det nyss var jul. Och Imorn gäller det igen! Men det är mysigt, bak och massa annat är gjort idag, allt är klart så bara vänta in morgondagen! Sagt hejdå till älsklingen som åkte till Boden för att fira jul nere i Lule och Boden, saknar han sååååå! Var sjukt jobbigt att säga hejdå :'/ men vi ses som tur är på fredag då jag fyller år på lördag <3. Världens bästa! 


Tuseday

Jobb från 8-16, och gym i en halvtimme idag. Säger ganska mycket av hur trött jag var idag :( hämtade sushi till middag och nu har jag precis städat i läggan, tvättat osv. Ska äta kvällsfika på ett tag och sen sova så man vaknar piggare Imorn! Kollade tillbaka på Turkiet bilder från augusti, är så sjukt sugen på en utlandsresa, men ja, när finns tid för det, knappast innan sommaren iaf/: 
Så mys <3