Måndag.

Dagen bestod av 6 h jobb åt mamma och städat lägenheten, stor städat till å med. Åt en middag som ja lagade ihop lite snabbt, fisk, broccoli o potatisklyftor. Helt okej! Aioli till med lite sallad. Tog en runda på gymet där jag sprang konstant i 30 min för att sen köra ben mage och lite rygg. Tror dock dom ryggövningarna räcker för att göra träningsvärken jobbig Imorn. Jobbigt läge när man ska stå 8 h på frasses och slita.. Men det går nog bra! Imårse åkte älsklingen igen o är borta hela veckan, men vi ses på onsdag kväll och får helgen tillsammans! Även torsdagen så det ska nog gå bra. Saknar han sjukt mycket! Han betyder allt för mig. 
Det bästa som finns <3 

När livet passerat.

Har inte uppdaterat sen jag åkte ner för att hälsa på morfar. Det är en av mitt livs jobbigaste ögonblick att se honom på sjukhusbädden, full av smärta och se han kämpa för sin sista stund i livet. Jag kände mig så hjälplös. Jag kom tillbaka till stan i fredags, hann tänka igenom mycket under tiden jag körde hemåt, hur fort livet kan ta slut. Samtidigt som jag känner att det här är livets gång, och hur jobbigt det än är så måste det hända. Men det betyder inte att man är förberedd, hur kan man nånsing vara förberedd för något sånt här? Varje gång jag får ett samtal där nerifrån är jag rädd att få höra dom orden, att han har tagit sina sista andetag. Det är verkligen en tung period för oss alla anhöriga nu, att förlora en morfar är inte lätt. Han är och har varit den starkaste kämpen jag känner. Han gav aldrig upp. Han har överlevt tusentals sjukdomar och olyckor men inget har tagit honom ifrån livet. Snart vet vi att det är hans tur, och jag hoppas att han kommer få det bra. Att han inte kommer att ha ont. Att han kommer få träffa våran moster som cancern tog iväg från oss för 6 år sen. Jag hoppas dom återförenas och ser ner på oss som dom självklaraste stjärnorna på himmelen! Jag saknar dig moster, och jag älskar er! Ta hand om morfar <3 
His spirit will live on in each one of us forever
When you look to the sky, look for the brightest star
As that will be Grandpa looking down on us from afar. 

I Will always do my best, Cause I know Thats what you want. 

Torsdag!

Hela veckan har passerat väldigt fort. Har varit en tuff vecka på många sätt med många negativa vibbar. Men nu tar jag tag i det som går, min älskling är i Lule på jobb hela veckan och kom hem en sväng igår kväll, åkte 4 imårse igen! OM jag saknar han. Men Imorn slutar han vid 1 tiden och jag tänkte komma till stan då, sitter nu och äter frukost och efter det kör jag till Övertårneå över dagen/natten för att spendera tid med min älskade morfar som är dålig och ligger på sjukhus. Mamma är oxå där, och jag tror nästan dom flesta är det. Man måste passa på att åka. Livet har inga garantier. Jobbat mån - ons, ledig idag och Imorn, sen jobbar jag lör och sön igen. Så imorgon får jag en dag / kväll med babe, vilket jag behöver och vill mer än något annat! Hatar att vara ifrån varandra;( ska äta upp min frulle nu sen styr jag iväg! 
Så perfekt, så äkta, du är mitt allt! <3 

Söndag

Den här söndagen har varit sjukt bra! Vi har stor shoppat inne i Lule och Storheden. Ätit mysmiddag på waldorf och bara varit allmänt knäppa hela dagen! Så härlig dag. Nu är vi hemma i Kiruna! Härligt att man oxå shoppat klart allt inför utlandsresan, även om det är i aug så börjar man snart räkna ner dagarna! Sååå taggad. Den här sommaren är riktigt bra än så länge. Men Imorn väntas jobb, pengarna måste ju in oxå!