Saturday night

Detta gympasset blev kanske inte lika hardcore och 2 h långt som igår, blev drygt en timme och det var knappt så man blev varm i kläderna , men vet ni varför? Jo för att jag var slut av 2 h dans sen tidigare på dagen. Och är man trött av ett annat träningspass så är det ändå helt ok. Vi gick iaf och fick ut några rygg övningar av passet och 30 min pw. Är helt slut. Precis ätit en sjukt god köttfärssås som älsklingen har gjort! Sjukt gott! Nu är det film mys på hög nivå med en kopp grönt te i handen, en okej lördag! Vi har även inhandlat lite nytt idag. En kontroll där vi kan styra dom lampor / ljusslingor vi behöver i lägenheten, så slipper man springa fram till alla ;) grymt skönt! Lite bilder från dagen får sammanfatta allt! 

Lördag

Dagen började 07:30 med en 35 minuters springrunda, sen frukost. Promenerade till dansträningen (ca 15 min pw) och dansade stenhårt i 2 h, ja svetten rann.. Så härligt och behövande träning inför kf! Inte många seriösa träningar vi haft så blir glad om vi sätter alla danser ;) sen 15 min hem. Nu vilar jag lite, sen blir det gym i ca 2 h med älsklingen och ikväll grillat hos mickes kompis. 
Den här helgen är minst sagt aktiv :-)

Freeeedaaag!

35 min springrunda, 200 sittups, 2 h gym , 1 h springa resten styrka(mest axlar)! Dagens träning har varit helt otroligt awesome och snart ska vi få njuta av lite grillat. Vädret har varit fint och det är fredag! Inget fel på den här dagen! 


Ha en skön helg!