Söndag

Igår var det dansträning på dagen och utgång på kvällen med det bästa gänget! Hade supeeeer kul! Idag har vi åkt till Statoil för hamburgare såhär dagen efter, vid halv 4 blir det pizza och 7 ikväll ska jag och babe på bio :-) blir en supermysig dag! 

Längtar tillbaka <3Kollar på lite bilder från Turkiet såhär på kalla morgonkvisten i norra Sverige, snart ut för att skrapa rutorna på bilen.. Tänk om man kunde knäppa med fingrarna och så befann man sig i en varmare miljö, om det ändå var så lätt ..

Måndaaaaag

Måndagen har gått sjukt segt men den har också gett en hel del! Helt slut och trött hela dagen tills jag kom till dansträningen och fick energi från dom! Det blev en lite kick, typiskt nu på kvällen när man bör sova eftersom jobb väntas 8 på morgonen imorn igen:( men bara bita ihop kommer bli en stressig vecka! 
Hämtade sushi igår, loooove it. Sushi och taccos är nog mina favoriter av allt som finns! Word. 
Dagens lunch/mellanmål på jobbet! Till middag gjorde vi kyckling och broccoli, och lite potatis ;-) 

Lördag kväll

Jobbet gick snabbt och smidigt idag precis som igår. Imorn är jag ledig och ska träna och har lite andra saker planerat oxå! Blir nog mest en lugn söndag förhoppningsvis! 
Hade en jävla energi innan jobbet men den försvann nu, kanske för att man haft dansträning och sprungit under dagen! Tar på krafterna :')