Fredag

Äääääntligen fredag, dagen började med tandläkarbesök för babe och sen brunch på dagoberts, sen mot Lule för att fylla i tatueringarna våra. Kan lugnt säga att tredje gången under nålen kändes extremt mycket värre än dom 2 första gångerna, kom mycket blod idag å svällde upp efter någon minut som en stor buld på armen, och att tvätta/smörja in nu efteråt - AJ! Men nu är det gjort och förhoppningsvis slipper vi fylla i min igen. Håller tummarna! (Y) sen åt vi middag på waldorf och åkte hem för att titta på idol. Imorgon ska vi till Boden på middag men också på bio här i Lule på kvällen! Ska bli grymt mysigt :-) 


Så skönt med helg <3

Wednesday

Jobb till 18, dansträning å koreograferande från 19-21 och sen hem för dusch å kvällsfika. Packat lite då jag och bejb åker till Lule Imorn, eller Boden då Älsk har tandläkartid på fredag morgon i Boden, sen åker vi till Lule efter det för att fylla i våra tattos och en helg där som vanligt. Mysmys! Men först imorgon ska jag koreografera på min dans i studion och sen hinna med att träffa hundarna innan vi åker. Vi kommer behöva åka på kvällen då Älsk jobbar, men bara vi kommer iväg hyfsad tid är jag nöjd! Ser framemot helgen hursomhelst:') gjorde lite nagelpyssel såhär på kvällskvisten, prövade nytt glitter på naglarna!
Åh, saknar mina pinglor! Men Imorn tar jag heeeeelg,på sätt å vis. så jäkla skönt!  

Måndag

Full rulle idag! Inget jobb just idag då det var jobb hela helgen men har ändå lyckats genomföra en del viktiga saker, bland annat koreograferat 1 minut färdigt på Bang Bang, så ca 2 min kvar att göra nu! Ska försöka få den klar inom 2 veckor iaf. Var och dansade i 2 timmar och nu chillar jag bara. Försöker varva ner innan sovdags! Imorgon jobbar jag men ska se till att hinna med gymet oxå! 


Precis som det ska vara, fullt ös medvetslös! 

Myslördag

Dagen började med dansträning inför uppvisning imorgon, åkte runt med hundarna efter det o ut till stugan för att fota skotrarna då vi ska byta ut till bättre. Nu väntar vi på mat på altagrillen, skrovmål! Haha så gåre när man är lat ;) 
Efter det här åker vi hem och myser med godis och film! Skönt att vara ledig helgen :-) 

Torsdag kväll.

Fullt ös medvetslös har dagen varit och bestått av! Vaknade 8 för att hinna med frukost innan jobb 10-18, åkte hem städade och åt middag, bytte om och åkte på dansträning. Är nu hemma ska sova och Imorn ringer klockan 6, så bara att piggna till för jobb till 16. Sen är det heeeelg, men vi ska träna på lördag mellan 11-12 och på söndag kl 9:45 ska vi dansa på rakethallen, Friskis å Svettis invigning. Så helgen blir nog full rulle ändå, även om man är ledig från jobb :) ska försöka njuta ändå, med taccos Imorn, film och mys på kvällen! 
Har varit en tuff vecka men äntligen börjar den avrunda, freeeedaaaag Imorn, bara känslan får mig glad! Godnatt!