Sunday.

Veckan har passerat och en helg med jobb också! Nu väntas tre jobbdagar och på torsdag kväll efter jobbet brassar vi till Lule! På fredag är det tatueringsdags :-) om jag längtaaar! Sen ska vi vara i Lule till måndag då älsklingen ska göra sin tatuering. så en helg med shopping, tattoooos, god mat på waldorf, bio osv! Det är som en tradition i vårt förhållande att åka dit och bara mysa, ha kul och göra knasiga saker. 
Bara tagga till för en ny vecka! Men denna avslutas med filmmys och godis, kan inte bli så mkt bättre ;) 

Fredag

Nu har jag fått vara hemma två dagar, lite mot min vilja men ibland måste man hitta nödlösningar! Har myst på med hundarna och ikväll fortsätter myset med idol och skräckfilm efter det. Imorgon jobbar jag och samma med söndag. Så får mitt helgmys idag :-) men får både söndag och lördag kväll oxå, så klagar inte! vi har rustat upp lägenheten med det bästa man kan rusta upp ett boende med, dvs ljuuuus! 
Så mysigt, både ljusslingor och nya lyktor! Mys mode on! :-) nu massa gott och en härlig kväll framför oss! 

Om vi haft en bra fredag, trevlig helg :)

Onsdag

En vecka och 2 dagar tills det är dags att tatuera sig! Har haft lite besluts ångest, hoppat från förslag till förslag och nu till sist skrev jag beslutsmailet till tatueran och det blev första förslaget. Man kan ju göra så sjukt mycket fint, och när det är på armen så syns det ju hela tiden, så det gäller att vara säker på sin sak! Men nu känns det bra :) ska iväg på gymet snart och börjar jobba 3! myser just nu med vovvarna i soffan :) 

Bästa morgonen är när man får mysa ner sig med dom håriga! ;')