Matlagning och trevligt umgänge

Martin har varit här i ca 3 h, har lagat mat och pratat en del! Känns hur skönt som helst. Bra kombination, man tänker som inte på att man lagar mat när man får prata om massa annat samtidigt xD typ det bästa tipset! snart kvällsfika och färdigställa matlådorna. Mysdag

Även om man varit i full fart hela dagen o nej den är inte över än så känner jag verkligen av mysfaktorn idag. Allt känns så positivt idag! Åh, tänk om den här känslan varade för alltid (À) 
en cozy outfit på en cozy day!
Wääääh är så torr så huden spricker på händerna.. Får ta på plåster när såren blir djupa så dom börjar blöda. Svider så mycket:( längtar till sommaren, det är nog den enda årstiden då jag inte har torra händer. Men sen blir de ju så av jobbet oxå :/

Måndag

Igår kväll trodde jag att jag skulle avlida typ. Haha mådde så fruktansvärt illa och hade ont i magen! Låg helt ihopkluven i säkert 2 timmar, gick och sov tog ca 2 timmar att somna och när jag väl somnade vaknade jag till för att gå o kräkas. Ja vad som händer med min kropp är ett mysterium. Tog sista dosen av antibiotika igår och idag är jag bara extremt utmattad och trött, men har lagat mat på förmiddagen och gymat. Bröst, triceps och 25 min kondition! Helt ok pass med tanke på hur man mått inatt. Jag ska dricka en shake snart, invänta syrran för lite snack och bilbyte o sen träffa Martin och senare Ida. Så ser dagens planer ut! Idag är första dagen på andra perioden, helt sjukt att det bara är 2 månader kvar av utmaningen! Ska bli kul och se hur långt dom här tre månaderna har tagit oss i slutändan. Men jag kämpar på och känner mig ovanligt positiv trots motgångarna! Ge upp finns inte ens i mitt huvud. Somsagt vilket resultat vi än får, så har allt varit så värt det i slutändan när vi i tre månader ändrat hela våran livsstil och gjort vårat bästa, gjort det tillsammans. Det gör oss starkare! Kämpa kämpa kämpa! 

Söndags gott!

Proteinplättar, banan, keso och osötad hallonsylt! På söndagar brukar vi lyxa till det. Dock får vi bara göra det nu under andra månaden oxå. Sista månaden (dvs april) så kör vi helt enligt schema 7 dagar i veckan och utan såser osv. 

Sjukt gott iaf. Perfekta 'fusket' (Y)