Monday, work

Helgen flög förbi som vanligt. Förutom att babe överraskade och kom hem tidigare så har jag även ätit ihjäl mig på godsaker under helgen och det märks redan .. Suck haha.. Varför ska man lägga på sig så lätt?! Nej ingen bra dag idag på det sättet är ju aldrig roligt att känna sig såhär svullen efter alla frossa - vad - man - vill dagar. Så idag efter jobbet väntas gymet, men eftersom det är festivalvecka så kommer maten vara ett undantag denna vecka igen, ja vi kommer helt enkelt rulla fram i sommar. Yolo.. 
Fixade om naglarna imårse iaf och blev grymt nöjd över den baby blåa pastell färgen :-) 
hade 1 lunch låda från förra veckan som fick bli min lunch idag, taco rester till middag. Somsagt, inte den bästa kosten men en dag ska man väl vara på banan igen! 

Världens underbaraste pojkvän

Vem kunde inte förstå det här egentligen? Har inga ord. Min älskling bestämde sig för att efter 14 timmars bilkörning gå på gymet i Luleå, för att sen köra hem hans kompis till Boden och då helt plötsligt få för sig att han ska hem till sin tjej...ytterligare 3-4 timmar bakom ratten..jag är mållös, och när han väl kommer hem har han med sig ännu ett par Freddy wr up byxor, beiga/bruna precis som jag ville ha! Kan lägga in bild på dom senare. Så nu ligger han brevid mig och sover ut, och jag kan inte fatta att han är hemma. Inte heller vilken jäkla tur i kärlek jag haft, har en kille som skulle kunna göra allt för sin tjej, och det är ju precis så det ska vara, sen tvärtom såklart <3 
om han gör mig till världens lyckligaste <3

Midsommar

Började dagen mindre roligt med världens magont. Släppte vid 10 drog då och fixade fransarna, superfint resultat! 
Jobbade sen till 14, åkte till mamma för midsommarlunch och lite annat gott. 
Ja somsagt annat gott haha! Äsch då det är midsommar! 

Fet midsommar

Ja, alltså tänkte idag när jag kände mig så leds att jag ska göra exakt vad som faller mig in att göra denna midsommarhelg, inte sätta några gränser och helt enkelt göra exakt vad jag känner för. Började med att jag slängde tallriken med kyckling i sopporna och åkte för att handla våffelmix, blev sugen på våfflor. Plockade även naturgodis. När man ändå utan att överdriva la på sig 5 kilo under semester veckan så kan man ju lika gärna leva livet resten av sommaren och leva lite allvarligare till hösten, det var ju trots allt planen från början. Och vad förväntar man sig när man äter skit, att man ska gå ner eller hålla vikten?! Pfft haha, om det ändå var så lätt! Nej verkligheten ser ut såhär, och kan man inte ta konsekvenserna ska man ge fan i att fuska ;) men ja, såg en film till det och hade mysigt med mig själv. Ska nog slå på ytterligare en film sen sova, imorgon ska fransarna fixas 10:30 på morgonen och sedan jobb! Tur man har en snäll chef som gav mig lite ledighet på förmiddagen för att fixa mina kalnade fransar (ser verkligen förjävligt ut när ja har så få) :( men efter det jobbar jag till två sen till mamsen för lite sen midsommarlunch! 
Sen får vi se vart kvällen tar oss! Glad midsommar på er alla!