Måndag!

Äntligen är dagen slut! startades med 20 min springrunda - en köttig sådan! Ca 4-5 km lång. Sen åt jag frukost och åkte på jobbet där vi haft folk heeeela dagen! Så dagen har gått fort, ätit både lunch mellanmål och middag på jobbet då jag jobbat från 10-19 ;) kan man inte hålla kosten hemma får man ta med den dit man ska! Diciplin kallas det ;) men ja, sen åkte jag hem för att byta om och svepa bcaa'n och körde sen vader och ben på gymet. Bra pass för att ha varit en lång dag, avslutade med solarium som avkoppling! Nu soffläge och tagga om för en ny dag Imorn! Kvarg-älskare!

Hör allt fler i min närhet som säger 'men usch äter du kvarg?!' Och många tror att det bara är till matlagning eller så.. Men jag säger bara en sak - nötchokladkvarg och vanilj kvarg - delicious! Smaka och ni kommer falla för dom. Den utan socker - såklart! För er som går på diet/deff som vi gör. På tal om det, endast 3,5 veckor kvar av deffningen! Helt sjukt att det gått 9 veckor! Gaaaaleeeet. Ja, idag blev det en tidig lördag oxå. Vi har handlat och gymat idag, det blev ett nästan två timmars långt gympass och så sjukt roligt hade vi! Träningsverken lär komma Imorn - helt klart. 
Laddat med kvarg för veckans kvällsmål, nu vila ögonen och få en lång natts sömn!

Fredaaaag.

Ja idag började dagen med en tidig frukost för att dra på jobbet mellan 8-16, hem för att ta lite bcaa inför träningen med riskaka och sen gymet med babe! Efter det hem för middag, nu har vi chillat lite framför tvn men blir nog en tidigt fredag för mig. Behöver vila så mycket som möjligt ihelg för att klara av nästa vecka! Och är helt sjukt trött nu oxå :-) så ska nog se klart på ack Värmland sen sova. Hittade en bild på mig och älsklingen från ganska så exakt ett år sen snart, sjukt vad tiden flyger iväg! 
Så mysigt! Vi åt middag på bishop's här. Minns den kvällen som igår, allt går så jäkla fort! gäller att hinna njuta av den här sommaren som kommer! Men det ska nog inte bli alltför svårt ;)

Torsdag

'Ledig dag' vet jag inte om jag kan kalla det här. Men det är väl ett sätt jag väljer att lägga upp lediga dagar på, dvs - springrunda, frukost, gym, handla mat, laga matlådor, handla lite till, äta och träffa en saknad Sandra ikväll ska oxå hinnas med. Så, life of fitness helt enkelt! ;) men det är bara några få veckor kvar, inte ens en hel månad! Sjukt. Fått kallelse till Gällivare den 21 april så då ska jag dit för att ta utredningen av mitt fel i kroppen vidare, får se vad vi får för svar där. Som sagt, när vi startade det här sa min läkare 'det är början på en lång utredning' ja, det menar han med varje ton i den meningen. Läkarbesöken startades i februari och vi är säkert inte ens halvvägs klara, men känns bra att vara igång med 'felsökningen' efter att ha levt med det hela livet. Kan berätta mer om allt när jag själv vet mer, kan bara säga att det väldigt ofta är något fel på min kropp, inget funkar som det ska och så en del andra lite mer privata problem som jag inte vill ta upp här, inte än iallfall. Är mycket som står tokigt till och har haft detta hela mitt liv, så är superlättad över att en utredning är igång :-) 

Bilder från dagen. Tur man är en krigare ända in i själen, för då ger man aldrig upp! Allt löser sig.