Gävle

Igår blev det utgång, blev bara vi. Men vi hade kul ändå :) 


Och idag fixade vi taccos till middag, om någon timme ska vi in till stan för att se en skräckfilm. Mysigt har vi det!

Snart så, snart!

Ja alltså den här dagen ville kanske inte springa iväg. Den gick fort fram till nu, allt e färdigpackat, dagens sysslor gjorda och nu inväntar jag bara att klockan ska bli 6 så jag kan åka till mamma. Ska köra en mysig taco-kväll med henne och kl 7 kommer även Martin Och Ida dit för att äta med oss! Så ska dit vid 6 och laga maten med henne. Även ta ut hundarna på promenad 3 gången idag ;) känner att jag kommer sakna dom sååå mycket, så vill hellre spendera tiden där med dom än här ensam tills vi åker ikväll. 
last summer <3

Golden tattoo


Köpte denna för några dagar sen och prövade nu att sätta fast den bara för att jag till hösten (om pengarna finns) göra en drömfångare på revbenen, bara älskar det! Det må vara casual och rätt vanligt, men ska såklart ha en egendesignad och såklart ska den ha ett syfte. Känner ingen större drömmare än mig själv, så iofs är det ett tillräckligt stort syfte ;) men finns andra saker jag planerat ska finnas inuti den som har betydelse för andra, speciella personer i mitt liv. Som familjen ska tillexempel få sin betydelse i den på något sätt. Åh längtar så mycket! 

1 day

Redan idag drar vi till Boden och imorgon väntar roadtrip mot Gävle! Vi åker först ikväll så en dag att döda men har lite saker inplanerat så det ska nog gå fort!