Mitt vinterland 💕

Befinner mig i Sveriges nordligaste stad och här är det ... SNÖ! Började fundera på vad som händer när det nästan är plus grader och regn i söder hela tiden och inte ens en månad till jul!! Så ska det ju inte vara.. Här har vi mötts av glada hundar, mamma, lite julmat och lussekatter. Typ tryckt 4-5 stycken och pepparkakor för att ja imorgon kväll inte får äta sånt inför operationen på onsdag. Och efter den vet man ju inte hur allt kommer kännas eller vara. Så ja passar på att njuta medan ja kan! 
Myser nu i väntan på att få sova äntligen! Så sjukt efterlängtat. Lång bilresa idag 😩

Black friday

Sinnessjukt lång vecka med introduktion på Waynes och massa god mat på det. Säkert gått upp typ 5 kg denna vecka men vad gör det när man snart knappt kommer ha en hals att äta med haha?.. Passar på innan operationen istället för att tänka på formen, man lever bara en gång 👌 imorgon väntas jobb igen, kör 6 dagar i sträck och på måndag morgon styr vi upp mot Norrland så det gör ju inte så jättemycket 😆 
syrran har varit här på besök och åkte hem i onsdags. Så mysigt har vi haft det  ❤️ 
tidigare idag. Snart sovdags sjukt trött 🙈

Måndag 💕

Ny vecka och nya tag! Igen! Sista veckan innan operation och imorgon ska jag även börja jobba. Så känns bra. Sitter just nu på stan och väntar på att klockan ska slå 10, har frissa tid. Tänkte slå till lite med en färg jag haft tidigare fast i annan nyans. Är lite leds på det mörka. Blir nog bra! Annars kom syrran igår så blir att hänga med henne idag ❤️ sjukt mysigt att hon är i Gävle 😊 lägger in resultatet senare för er som vill se :-) ha en bra vecka!