Texas steakhouse

Idag blev det en heldag på stan och i Valbo. Vi köpte saker till Jocke som kom idag och även till imorgon, halloween då det är halloweenfest på estraden som gäller! Blir en militär med zombiesår, ska försöka iallfall! Vågade mig inte på linserna så blir väl inte så mycket till zombie. Men kul kommer vi ha! 
Sjukt god middag på Texas steakhouse och nu väntar snart idol med godis och myskväll. Mår inte sådär jättebra nu efter middagen, varit illamående och spyfärdig ett tag vet inte varför men tror det är påväg att gå över nu. Sååå nu bara att vila upp sig inför morgondagen 👋

Java, thursday morning

Sitter som en ensamvarg igen på Java och väntar på att klockan ska slå 10 så jag får gå på mitt möte. Håller tummarna att allt ska gå bra! Peppade med norlie och kkv i lurarna påvägen hit så nu kan det väl inte gå snett eller hur? 
Och imorgon är det veckans bästa dag - freeeedaag! Planerna för helgen är stora så jag hoppas det blir kul! Haloweeeeeen är ju verkligen en av de roligaste sakerna att fira 🙈 kostym check blir det imorgon! Men somsagt, snart möte med carlings sen få rullning på den här dagen oxå. 👏

Onsdag

Dagen sprang iväg. Startades med att träna, fixa fransarna, gå lite på stan, köpte busskort, åt mat, gymade och nu träffade jag Frida på kvällen! En helt okej onsdag! 

Körde cozy stilen idag. Hoppas morgon dagen blir lika cozy! Viktigt möte på morgonen, sen träning annars inga planer så vad kan gå fel? ;)

Monday

New week new possibilities 👏 dagen startades i vanlig ordning med springrunda och därefter en väldigt lugn dag. Tagit en pw till stan och solat, tog sen en pw hem och snart är det middags dags. Cozy Monday! 
vi bara chillar :) men sista veckan med det är nu för på måndag nästa vecka börjar allvaret, vilket jag faktiskt längtar lite efter 🙈 kan bli liiiiite långtråkigt att vara hemma, men jag försöker njuta av det oxå!

Middag på Harrys

Idag åt vi middag på Harrys och maten var skiiiiiit dålig 😩 usch inte värt pengarna! Men sen gick vi på godis tajm och plockade godis så nu känns det lite bättre ;) 
så snart blir det idol och massa myspys 💕