Operationsdags

Nu är jag hemkommen! Dom tog blodprover och all info dom behövde inför operationen och nu väntar jag bara på kallelse så jag får veta när jag ska ligga i narkos och bränna bort halsmandlarna. Usch är vettskrämd. Men klarar småbarn det då borde jag oxå göra det 😊 själva processen känns bara så creeepy, plus smärtan efteråt! Hjälp! Men ja, det måste ju göras. Så det är bara köra på. 
Jag överlever!

Tisdag

Är typ 50 min för tidig men det går rätt fort det också! Anmält mig och sitter i väntrummet och väntar på min tid. Sen blir det att köra hela 123 km hem igen! Rätt skönt dock att man får göra allt i sin takt. På det sättet älskar jag att åka själv och ta egen bil! 

Monday night

Lagar mat och försöker få liv i den enda tidsfördriven man har kvar här i lägenheten - datorn!! Inte det lättaste men någon serie som finns på datorn ska nog gå att få igång. Kyckling i ugnen, senare in med potatisen, äta kvarg till kvällsfika och sova för imorgon väntar Gällivare sjukhus för min del. Så kliver upp tidigt för det 👏 då behöver jag min sömn minst sagt! 

Monday

Måndagen är här och nya tag med ny motivation väntar denna veckan. Bara bita ihop tills allt löser sig och faller på plats! Men vi jobbar på det 👊 
detta är dagens motivation för mig iallfall <3 snart snart snart!