Bästa nocco 😋

Best way att få energi innan jobb 👌 men efter dagens samtal, perfekta springrundan, och en massa bra nyheter så räcker energin från det! Har så mycket som kan gå bra nu om det bara går som tänkt, sååå glad!

Tuesday

Tisdag och idag väntas jobb, ikväll ett bröstpass på gymmet 👊 träningsverken i latsen och biceps från igår känns bra idag. Äntligen börjar vi komma tillbaka 💪 allting sitter verkligen i psyket. Det blir vad man gör det till. Jag väljer att leva i en liten tränings och jobb bubbla tills nästa semester nu, gör allt lättare att fokusera 🙏 
bara styra mot Sandviken på ett tag. Men först kyckling, potatis och nygjord sallad till lunch 😋

Lördag 😍

Idag började jag dagen med att fixa klorna 💅 vi körde på svartguld glitter som fejdar ut. Simpelt och fint 👍 skillnad från förra som egentligen bara blev enkelt med lätt rosa. Kul att variera sig! Jobbar nu till 14:00 och då blir det hem för att tvätta 😪 men sånt måste oxå göras.. 
Skönt med helg även om man jobbar.. Nästa helg får jag vara ledig 🙏

Torsdag 🌞

Solen skiner varje dag nu när jag sitter på jobbet 10 h / dag... Suck! Men men.. 7 veckor till USA , man kanske inte ska klaga ändå? Och pengar behöver jag, så e bara att bita i det sura äpplet och ta sig igenom dessa veckor. 👊 
positive mind tar en längre 👌

Nu är det på riktigt.

Hej söndag 🙊 snabbt tiden går! Kan knappt fatta att det gått en vecka av jobb och det verkliga livet! En hel vecka sen vi hade semester. Tur att tiden går fort, för vi har ju somsagt en till resa att se framemot snart! Idag har vi gymmat. Denna vecka blev det bara 3 springrundor och 2 gympass totalt, och vi har inte ätit bra kost. Men imorgon börjas det, så idag ska jag njuta av sista pizzan på 2 månader! Yes I Will! Nu ser vi framemot en ordentlig kost och följa schemat ordentligt och se hur långt två månader kan ta oss. It Will be tough - men vi klarade ju 3 månader förut. Its all in the head! Och vi vill ju detta! Kroppen kommer tacka en. 🙏 är förvånad att jag  inte väger mer än 61 kg dock.. Det är mycket tycker jag, men, med tanke på att vi ätit skit så många dagar i rad och under semestern inte ens tränat, samt druckit några gånger osv så ökade inte vikten mer än så. Men jag själv känner mig alldeles för pluffsig och brukar ligga kring 55 kg när jag äter bra och tränar enligt schema. Så dit ska jag nog lyckas komma på 2 månader! Är 168 cm lång.. För den delen. Så 55 kg är en trivsam vikt enligt mig 😄 ja hursom, fett ska brännas, kilon ska bort, muskler ska bevaras men största fokus bränna bort fettet så blir en del gym och pw/löprundor! Men träning är ju våran grej, och nu har vi rätt bestämdhet för kosten och världens bästa morot - USA resan!! Så lets go go go. 
Tänk att det här bara var 2-3 veckor sen.. I början av semestern, tiden går sååå fort!! Men somsagt, thats good 😏