Semester 😍😍😍

Härligt är ett väldigt passande ord just nu, nu är det semester på riktigt! Vi flög till Kiruna och här har det varit toppenväder. Fixat inför morgondagen och annars badat med vovvarna blandannat. Nu kollar vi film i källaren och myser, snart kommer Martin över på middag och efter det har vi tänkt mysa ikväll, vi har alla en helg med full fart annars så ladda batterierna kommer behövas! 
Älskar't 😏🙈

Vacation!!!

Snaaaaap så var sista arbetspasset för denna månad avklarat, och sista innan 10 dagar lång härlig ledighet 😍 om vi ska njuta! Vart vi ska imorgon skriver jag inte ut eftersom det är en big secret, så även helgen 😆 allt är planerat i detalj och det kommer rocka helgen rejält! Nu kör vi, man fyller bara 25 en gång och jag vill att han ska komma ihåg det! 
Ingen är gladare än oss, semesteeeeeeer 🙈😄👍

1 day left

Började dagen med en morgonpromenad för lite kompensation efter gårdagens fusk haha 🙈 sen dess har jag även tvättat. Blir jobb mellan 14-19, sen hem för att packa det sista och ta en dusch! Efter det är det sova som gäller, vi ska upp vid 5 tiden imorgon 😩 jaja, tur man är morgonpigg, men såååå tidigt! 
Supertaggaaaaad!