Wanties


Ett tredje par Freddy byxor, Calvin Klein underkläder, nya parfymer från Victoria secret, ny ljusare brun hårfärg med slingor och långa fina naglar! Tur man får unna sig allt detta i juni. Somsagt - shopstop fram tills dess 👊 I can and I will!

Dinner 👌


Mätt i magen nu 😏 bara älskar ren mat när man är inne på andra veckan på diet, det smakar så extra gott då! I köttfärssbiffarna brukar vi ha 10% fett eller mindre i köttfärsen men denna gången fanns det inte att köpa och vi var på 3 affärer, så blev 12% men såhär i början brukar det inte spela så stor roll. Sen är det lök, svartpeppar, chilipeppar och äggvita i biffarna, tillagade i sås i ugn gjort av 4% milda, soya, champinjoner, lök och kryddor. Med delkatesspotatis och en rejäl mättande sallad till. Somsagt, mängden ögonmåttar vi och så kommer vi fortsätta. Dels för att det psykiskt känns mindre begränsat än vad det faktiskt är och jag äter mig mätt. Sen att jag blir hungrig efter 30 min är en annan sak haha! Men har alltid högre förbränning när vi äter ren nyttig mat och inte cheatar på ett bra tag. Kroppen tightar till sig, vågen går sakta neråt och snart lär man börja märka något förhoppningsvis! Så rätt håll går det åt. Nu efter denna middagen känner jag mig piggare än jag varit på hela dagen, och nu har jag en soff kväll framför mig 😏 typiskt! Behövde den här energin på gymet men ofcourse not! Aja, känner mig nöjd ändå. Eat clean!

Vad hände där?

Alltså vädret var ju strålande imårse och när vi åkte iväg för ärenden så försvann solen och regnet kom?! Suck.. Jaja är väl inte riktigt strålande vårväder än! Bara acceptera! Efter lunchen åkte vi iaf och skrev ut cv och lämnade på stan. Även ringt runt lite. Men ingen hit idag där heller.. Sen åkte vi till gymet och där var jag minst lika trött som igår så kändes som att man inte fick ut ett skit av det här passet heller. Alltså är så leds på att vara såhär seg och trött. NU önskar jag att jag hade en coach, som kunde ge tips och justera det som behövs så jag får mer ork och energi. Men nej, får ta mina egna kunskaper och försöka lösa problemet. Doing this on my own! 👊 vi tog ju hjälp förra året, så använder dom kunskaperna + kunskaper jag samlat på mig under året. Det ska gå i land iaf! Köpte även tillfälliga solbrillor från hm, har ju shopstop men tycker inte detta räknas då det behövs nu, solbrillor alltså och dels är det ju så att jag hade kuponger på 100 :- för att ja är medlem på hm, och det resulterade i att jag fick dessa för 70 kr och 30 kr över i kontanter - win win! Hehe 😆 

Torsdag ☀️

Godmorgon! Svettig runda imårse i solen och nu lite mail fix osv.. Hade super svårt att somna igår men när ja väl somnade vid 3 tiden så sov jag som ett barn ända fram till 10!! Rekord typ.. Så känner mig väldigt mycket mer utvilad än jag gjorde igår, och det märktes på min ork på min morgon runda 😄 så glad för det! Nu har jag en aning bättre feeling och förväntningar på dagens gympass som är rygg! Wiiieee 👏 
saknar värmen i Grekland men värmen som kommit nu är inte helt fel för att vara vår i Sverige ☀️ riktigt skönt ute!

Såå trött!

Alltså kroppen samarbetar inte alls med mig idag. Känner mig så fruktansvärt låg. Tycker det är konstigt, ökat proteinintaget idag också och ändå får jag ingen mer energi/styrka i musklerna 😩 och detta trots vilodag igår också. Inga hungerkänslor har jag känt idag heller. Alltså vad händer?! Irriterande. Blev världens sämsta tryck på ben passet och all energi dog när vi bytte däck på bilen. Dålig dag helt enkelt. Det drar ju ner så mycket när man ökar intaget under en deff och så resulterar det dåligt när man gör det för att få ut mer av träningen och energin osv.. Jaja, kan ju inte göra mer än att köra på. Får äta den mängden jag gör så får vi se på söndag när det är formcheck vad som hänt denna veckan! 
Byta däck = 👎 booooring! 
Vårigt ute idag iaf 👏🌞