Lördag

Lugn dag, handlat in lite nya saker & njutit av lördag. Känner mig bara så jäkla trött efter gårdagen men det förstår man ju. Ingen sveda eller värk längre iallfall, så det är bara upp till kroppen att återhämta sig. Försöker hjälpa den så gott jag kan🙌 (null)
Blev kiwi banana flavour på proteinpulvret, min all times favourite 👊 lite nytt pwo & en till shake, man kan aldrig ha för många 🙈 (null) 

Svullen

Igår efter operationen så har jag lagt på mig 1 kilo vätska. Det är ju inte mycket & kan lätt jobbas bort på några dagar. & eftersom sjukhuset bjuder på macka som man måste få i sig innan man åker hem efter en narkos + blåbärssoppa (valde det framför nyponsoppa) & efteråt hade jag ingen aptit på kyckling & ris så vi lunchade på gävlebro. Blev fläskfilé men tog ej bort såsen eller bytte ut pommes. Ville bara få i mig massa energi för hatar att känna mig så svag & trött i kroppen. Men idag är jag back on track. Ska äta lite mindre kolisar idag för att ta igen gårdagen, eller egentligen ska jag ta den mängden jag ska ta. Har ätit banan nästan varje dag sedan vi började deffa, så idag blir det att åka & köpa proteinpulver så det börjar hända lite mer. Vikten har som stannat av, vill helst tappa 5-6 kilo till, har 7 veckor på mig så detta ska nog gå om jag drar ner intaget ytterligare lite. Har ätit rätt bra mängder under dom första 3 veckorna men bra mat. Dock är det enda jag tappat 3 kilo. Och brukar tappa typ 5 kilo första tre veckorna. Så har lite att ta igen. Men vet ju att det har med mängden att göra + frukt, frukt är inte bra när man vill gå ner. Eller ja, fruktsockret för oss tjejer iaf. Så byter ut detta mot proteinpulver & kvälls kvargen mot Lindahls utan socker + 0,2 eller om det är 0,5 % fetthalt. Har tidigare ätit kesellas kvarg, för att den är to die for. Men 7% fetthalt på diet? Haha funkar tyvärr inte. Iaf inte om man är normvalviktig & bara vill tighta till sig. Även börjat med CLA idag igen, gick på det innan julen, så med ännu striktare kost + CLA ska jag ta detta i mål! Nya tag! (null) 

Från shoppingen i torsdags

I torsdag gick jag på stan för att köpa ett par bh-ar. Gick på twilfit eftersom dom är specialiserade på bh-ar & vet även vad som gäller när man gjort brösten, vad som passar bäst på osv. Jag provade typ 14 bh-ar haha. Är jättesvårt att hitta rätt. Jag har storlek 70 F på vita bh-n & m på den rosa (vilket motsvarar en E/F kupa & ca 75 runtom, så lite stor runt om men jag kan ha den på mellersta eller innersta så sitter den perfekt 👌 men det tog typ 3 timmar, att hitta dessa två. & priset på riktiga ordentliga bh-ar?! Helt sinnes. Visst den vita var ju Chantelle, ganska dyrt märke. Kostade kring 600 & den andra kring 300, så blev totalt lite över 900 för båda. Men samtidigt så är det bra hållbarhet & när man betalat för en bröstoperation vill man ju heller inte köpa bh-ar på hm efter man satsat så mycket redan.. U know! Men är supernöjd. Fick även med mig ett par röda sneakers/gymskor, 2 tröjor & en tunn sommar jacka att ha på prommisar med vovve nu när det börjar bli varmare ☀️ (null)
(null)
(null)  (null) (null)     

Back & shoulders

Grymt pass. Shoppat lite nödvändiga saker idag somsagt lägger in bilder på det imorgon. Ska mysa ner mig i soffan & kolla ex on the beach & mysa med älsk ❤️ imorgon är det operation & jag känner mig faktiskt redo. Nu kör vi 👊 (null)