Maze runner; the death cure

Sitter just nu på bion och väntar på att maze runner ska börja 👊 så taggade 👏 hopppas den är lika bra som dom tidigare, men det tvekar jag inte på! Champ är hos marcus och har det bra där medan vi njuter här, lill-lördag när den är som bäst 👌 (null)
(null)

Dom där minnena som inspirerar

Hittade 4 bilder från 4 olika tillfällen som jag minns med lycka. Jag var så lycklig. Vi var så lyckliga ❤️ vi tränade hur mycket som helst, åt bra, äventyrade, reste, jobbade, trivdes med livet helt enkelt. Vårt gamla liv är vår inspo för att komma tillbaka 👊 nästa vecka tar vi tag i kosten för första gången på riktigt sedan 2015 och gör denna gången en total livsstilsförändring, och träningen är ju ett uppehåll sedan 1 månad tillbaka då jag inte får träna förren typ april.. men kost och promenader kan nog få min hälsa att tacka mig igen, jag ser så framemot att bli lyckliga på riktigt igen ❤️ ett sunt levdnadssätt ger så mycket mer än en snygg kropp, det ger ett lyckligt liv 🙌 (null)

(null)

(null)

(null)

Bomhus backen

Denna dagen kände jag för att ta champ till bomhus backen så han får träna och springa upp o ner, och samtidigt ha kul och leka av sig. Backen ligger ca 5 min från vart vi bor(vi bor i södra bomhus)så det är perfekt eftersom jag får ont av att köra länge. Och själv tänkte jag ju att jag inte behöver göra så mycket, sätter på han linan bara för att han är i trots åldern och kan få för sig att testa mig och jag som inte får springa eller överanstränga mig måste ha linan att ta tag i ifall det händer, men det gick bra idag. 1 ryck fick han när jag stod högst upp på backen, haha ropade hit och han kom som tur var tillbaka till mig. Litade på honom mer innan han kom in i trotsåldern. Well well, första två åren är värst, så bara 9 månader kvar innan han kanske lugnar sig då 😅 för att ha växt upp med hundar av samma typ (polarhundar) så var jag ju beredd på denna trots, men när vi har vår egna hund och ingen mamma som kan ta över de jobbiga stunderna så inser men oxå hur jobbigt det faktiskt är. Dock väldigt lärorikt ock det absolut bästa vi gjort - att skaffa hund. Det ger så mycket mer tillbaka, en bästavän helt enkelt. Och han har sin egen charm och kan på riktigt vara den gladaste och mest energiska hunden jag någonsin haft, på både gott och ont 🙈😏 vi har varit med om det förr dock, att hundarna varit väldigt energiska första åren sen ändrats totalt och blivit helt omvänd, alltså lugnare än lugnast. Låt oss be att det gäller våran Champion 😍 bra dag iallfall i backen, utan skidor eller andra människor/hundar.
Bara vi 2 ❤️  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Sunday

Vilat, hämtat max, ätit godis och kollat film 💁🏼‍♀️ typical Sunday när man inte får träna, haha. Har på riktigt ätit skräp & godis varje dag i 5 veckor. Well, behöver börja jobba. Då ska jag skärpa mig 🙈 snart så, snart 👌myst med vovve och tagit han till backen, så han fick träna upp o ner, perfekt för han och oss! Jag behöver inte använda armarna då killen hänger med och hunden får motionera👏 ny vecka imorgon, sista förhoppningsvis på sjukskrivningen. Fortsatt vila och bara be om att det blir bra nu 🙌 (null)

Vår helg 💙

Igår gjorde jag lite smink fynd på stan (köpte bästa mascaran jag någonsin provat, ger sjukt bra volym) och sen bjöd marcus oss på mat, en helt sjuk god köttgryta! Alltså såååå god verkligen! Sen tog vi en promenad med några vänner till marcus som oxå har hundar, så vi hade en samojed, en siberianhusky, en akita inu och en alaskan husky 😎 bästa blandningen helt klart. Efter lekträff med dom tog vi med våra 2 hårbollar till marcus igen och kollade en film. Hur bra fredag som helst 🤗 och idag har vi varit och fixat en sak vi får nästa vecka och då ska jag även berätta vad, can’t wait 🙈😍 min flickdröm som gick i uppfyllelse på min födelsedag 💁🏼‍♀️ sen köpte vi även en ’pizza sten botten’ så nu håller vi på att laga hemmagjord pizza och svamlar i köket samtidigt! Vi köpte även mat och fiskolja till champ så han kanske får bättre trampdynor i detta grisiga väder och lederna mår ju även bra av lite extra fett i maten 👏 nu ska vi påbörja vår hemma mys kvälll 😁 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)