Tisdag

Första jobb dagen är gjord efter första semester veckan & rutinerna har rullat igång. Hämtade vovve från hunddagis efter jobb & drog direkt till backen för lite träning för honom. Väl hemma fick han mat & jag tog en dusch 👐 imorgon väntas jobb igen & förmodligen likadan kväll som idag 👍 känns inte helt farligt att allt är igång igen, ganska skönt faktiskt. Och ganska bra morot att redan kunna räkna ner dagarna till nästa semme 😅👊 (null)

(null) 

Gray skies are just clouds passing over

(null)

(null)
Denna sommar ska jag njuta till fullo, inte ta allt för seriöst, göra det jag måste men inte over do något. Inte stressa något. Bara leva. Här & nu! Alla motgångar kan man lära sig av & utan dom skulle vi aldrig utvecklas. Denna semesterresan fick mig att inse en hel del, och en stor del av lärdomen var att ta vara på varje dag. Leva här & nu 👊👊 klyschigt men sant. Tror vi alla underskattar det ibland. Och jag gillar balansen av jobb & rutiner blandat med semester från & till på sommaren. Det funkar sååå bra. Vi lever bara ett liv, ta vara på det 👋

Borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma, jag körde både till Småland & hem, tar ca 6 h, men det är ju inte så farligt om man jämför när vi kör upp till Lule/kiruna, tar ju 9 h till Lule vilket alltid är där vi hälsar på först, så 6 h är ju egentligen bara en barnlek ;) nej men haft så mysigt o taggar lite extra till nästa semester om 4 v! vi kommer som vanligt samla våra kompisar uppe i norr och även marcus kommer upp här från gävle & är i mormor & morfars stuga över en helg. Traditionen lever vidare 👋 nu ska jag köra stenhårt & tagga nästa semester & även 2 sittningen på sleeven är första semesterdagen 23 juli 👊 (null)

(null)
 
(null)
 
  (null)
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)