Carolin Kronqvist

Run

Back in gävle igår .. och började direkt med en dansträning igår kväll!
Har idag börjat med en spring runda , sprang i 2,5 timmar. Varav 20 minuter av den tiden så vilade jag , annars sprang jag intervaller i 1,5 timmar och powewalkade dom resterande 30 minutrarna! Plus att jag var i skolan idag. Hehe, så har varit igång hela dagen och nu är jag hemma på soffan och känner mig som en enda stor potatis!
Imorgon är dagen lång slutar ju fem, så ska passa på att sova ut inatt och lägga mig tidigt..

såååå jävla skönt att man kommit igång med det här springandet igen!
förut sprang jag sex dagar i veckan, i sommras typ .. och hela förra året. Var verklige jättehurtig, förutom alla dansträningar så har jag gymmat på push , mitt gymkort där går ut i feb så har ett tag kvar att gymma där!! jag sprang minst fem dagar i veckan förra vårterminen och dansade en termin på zenzen och var danslärare själv i hiphop vilket kräver sin träning på vt och så hade jag såklart dans i skolan ,första året gick jag då förra året. Men träningarna blir allt intensivare ju äldre man blir i dansvärlden och ju högre grad man kommer upp i , så nu tog jsg tag i springningen oxå och tänkte att jag springa så länge jag har motivation för det måndag till fredag . Vilar lör + sön .. interssant va? haha, skriver ner så jag vet vad jag lovat mig själv nu ;)

Lätt värt det, känner mig hurtig!
magen blir iaf direkt platt när man varit ute på över 2h jogging/spring runda ;)

Underbart.

Om mindre än en vecka kommer systeryster hit till gävle och vi flyttar då in till våran gemensamma trea :))))
pappa kommer oxå och hjälper till med flytten, ska försöka klämma in ett utvecklingssamtal i det där!

Nu känns det verkligen som höst, skolan har börjat, träningen, allvaret och att inte ens nämna flytten!! haha ..... förra året bestod hösten av många flyttar här runt i gävle för mig, i år består den för hoppningsvis bara av två (;