I Gävle!!

äntligen framme i gävle, ska ta en dusch om någon timma sen bara ta det lugnt ikväll. Måste anmäla mig till en danskurs som jag ska gå på med Frida och hennes kompis imån kväll men sega jag har ju inte haft tid med det / snarare glömt bort av misstag att anmäla mig alltså så jag får hålla tummarna hoppas att turen är med mig så är det inte föresent att anmäla sig idag. Tror ni jag har tur? KAN JU SKRIVA HUR DET GICK SEN ;)


Gammal bild på mig senast jag var i norrköping tror jag^^ okej gammal kan man inte säga men lite äldre än nutiden då xD

Gävle idag

Godmorgon!
Hinner inte skriva så mycket nu, men åker somsagt till gävle idag , kan blogga mer ikväll när jag kommer fram :)!
Flyget går om ca tre timmar så har ju iaf lite tid på mig x)
Jimmy flyger med mig till stockholm idag så det är ju skönt att man slipper resa själv för en gångs skull :D
pusskram!


Måndag

ORKAR verkligen inte lägga upp alla bilder från bröllopet här med, har gjort det på facebook och det får räcka;=) lägger in alla när jag har tid och ork , för nu lägger jag bara in nån enstaka sen ska jag gå iväg och umgås med syster.jag och sofia , brudtärnor som vi är (:hhaha måste bara bjuda på den!

sofia och jimmy ;)Nu måste jag iväg , bloggar mer sen!

Söndag ..

hej! Äntligen är man i kiruna, efter att ha åkt bil hela dagen. Bröllopet var ju igår, och idag har vi bara städat i lokalen , eller ja inte jag sofia & jimmy då vi stannade i stugan och badade och bastade hehe :=)
Men det var riktigt kul att se sin moster bli lyckligt gift, hon var så glad! Bara spred glad energi runt till alla.
Och såklart hennes man :)!
Jag tänkte lägga in bilder imån, men eftersom klockan nu är 00:43 så orkar jag inte så mycket annat än att slänga på en film och sen sova i en säääääääng, haha min säng dessutom! ^^
åh ni anar inte hur otroligt mycket denna sängen betyder för mig nu ;PGodnaaaaaaatt!

Kiruna idag Torsdaaag

Om tjugo minuter kommer pappa och hämtar mig och sofia ,så nu åker vi till kiruna och sen lite mer söderut igen för att gå på bröllop och leka fin brudtärna ;) Sen tillbaka till kiruna på söndag kväll och sen gävle på tisdaaag. :P
Jag uppdaterar med bilder från bröllopet på måndag!! Puss