Kiruna festival

Det blev två dagars festival för mig. Tänkte inte gå över huvudtaget egentligen utan ställde upp som hundvakt så mamma skulle få gå, men det blev ändrade planer. I torsdag fixade jag och Ida massa saker sen drog vi iväg till kf och åkte karuseller, blev sugna på att festa så gick till Landströms med några härliga sköna killar! Hade super trevligt. Sen var det karusell och artister som gällde. Fredagen var ja hundvakt och IGÅR, haha då kom ja på att ja ska gå kl 7,8 på kvällen. Fixade mig i turbofart och sen tog jag taxi till ett ställe där vi plockade upp Sandra och louise, åkte med dom till Landströms där vi förade, gick till området för att se Rebecca och fiona, haha och det var där allt galet började för den kvällens bravader. Slutade med att vi var backstage och efter deras spelning kom jag på att mitt kort, leg och Mob är borta. Ringde och som tur är svarar en vakt så fick tillbaka den! Glad kan ja säga att ja blev. Efter det vare karuseller och träffa gamla som nya vänner, var hur kul som helst. Lite surprises som skedde under kvällen som ja inte riktigt förstått än men min Festivalhelg var grym! Bilder från i torsdags :)

Ny start, ny vecka

Cv, jobb, körkort, referenser, badat hundarna å massa annat har man hunnit fixa med idag. Fortsätter fixandet imorgon och försöker varva ner nu. Orkar inte blogga mer nu får bli bättre update en annan gång :)

Asap

Så fort jag blir frisk ska jag sätta igång med träningen igen! Längtar så jag där, har inte tränat ordentligt på 1 månad. Inte roligt alls men ser framemot att sätta igång. Blir sakta men säkert bättre oxå, kroppen börjar vakna nu efter en hel veckas sjukdom. Har bara snuvan och halsen kvar, ytterst lite hosta men till nästa vecka borde allt vara borta! Idag åkte vi in till stan en sväng och gjorde en midsommardags lunch, inte helt fel. Var gott faktiskt! Är inte direkt ett fan av den maten annars men god varen! Är somsagt kvar i Piteå men imorgon bilar vi hem, Sofia kunde ställa upp och köra så jag slipper ta tåg. Schysst, sen får vi hem henne några nätter så skadar inte! Så roadtrip Imorn direkt efter vi vaknat, weho. Nej nu vill jag bli frisk!! Kunna hitta på roligheter och bli glad igen '-'

Mätt och sjuk

Torsdag och jag är kvar här ... Mysigt men börjar få lite jobb abstinens , måste tjäna pengaaaaaar! Är dock sjuk fortfarande.. Suck! Varit på Kupolbio idag iaf , fotade lite häftigare bilder! Går Imorn med när syrran jobbar om det är hon som styr den(;

Sjuk som ett svin , dag 4

Svettas, fryser, hostar, nyser, Snorar.. Ni vet, SJUK! Åh, men antar att det är smällen man får ta efter en student vecka. Sofia har kick in party hela dagen / natten på jobbet och jag sitter på rummet och försöker kurera. Tog en promenad nyss på 10 min för att jag behövde frisk luft, resten av dagen består av film och sova. Hatar att vara sjuk det är såååå tråkigt! Ser ut som att jag blir kvar här i Piteå hela veckan, för är för sjuk för att hälsa på dom jag tänkte hälsa på, vilket är förståeligt! Sovit med fläta så mitt hår är en aning krulligt ;)