Tisdag , dans och gym!

Imårse började vi våran dag med MATTE, åhnej, sååå not like där kan jag lova! Sen blev dagen plötsligt bättre när dom helt förvånadsvärt serverar våfflor med grädde och sylt på lunchen, vi åt tills vi svällde.Men det gottgjorde sig när vi sen gymmade två timmar på sats sista lektionen på eftermiddan! sen skulle jag dra o dansa i skolan men gjorde bara det i tjugo minuter eftersom jag var så sjukt hungrig efter träningne så ville hem o fika :D!
Nu sitter jag här med handduken precis borttaget från håret efter en vaaaaarm dusch och ska väl äta middag om några timmar , annars kolla film o mysa:) Det är inte helt fel. Får se om det blir skola imån, ska maila läraren så jag vet :D Men annars blir det fiiiiiilm under täcket HELA dagen, låter ju inte heller helt fel det va ? Naaae ;)

Men men ha det kung så länge!

Moooonday

Hallådär! saataaan vad kallt det är ute idag. Jag blir galen på riktigt! förlåt för att jag svor men alltså allvarligt!? bussen var försenad och när man väl kom på var det knappt att man fick någon sittplats. Dåligt.. : (
Men så är det väl under dessa ljuva vinter tider, fick tjuss av mats in till stan idag iaf imårse när jag skulle till skolan och låten som satte igång när jag satte mig i bilen var en jullåt så stämningen steg ganska omgående!! Gud vad jag älskar julen! : ' ) Det bästa är att den bara börjat, längtar till 17 då jag ska hem och njuta under julen :D! Hem till mamma igen..myyyys :p

Har varit i skolan som gick förvånadsvärt bra, allt har gått förvånadsvärt bra idag . hade ett oväntat prov i engelska idag , nationellt skriftligt. Och jag tog nog hem ett vg på den får jag hoppas! Om inte så ska jag tusan göra om den, för nöjjer mig inte förren jag får mitt vg. Vi skulle skriva om ett musikminne och det gjorde jag. Jag har ju några tusen? heheh, men det var allt från glada till sorgliga minnen, som låten som påminner mig om när min moster dog är ju inte så där jätte glatt minne, men man behöver sorgliga också. : ) för att komma någon stans i det här livet..

Lyxfällan är igång i mitt rum nu , men varför vet jag inte, ska skifta kanalen ;)
Tycker ni att jag borde vara med där ? haha kanske lika bra de innan det går för långt ( ;


Gammal bild !

Sova...
Hah hittade två riktigt riktigt riktigt gamla bilder :D !Har typ nyss tagit en dusch, och shiiiiet vad skönt det var att ta en dusch efter den här helgens resande och farande, nu är jag en människa igen! Imån börjar min tränings vecka så tänkte passa påatt sova tussen timmar om så man hinner bli pigg innan man vaknar, eller något sånt där...
Tror ni jag lyckas träna stenhårt två - tre veckor? JAG TROR DET, ärligt.... jag brukar helt sant talat nu inte hålla sånt jag pratar om träning o kost, men nu jävlar .. nu kör vi! men men  somsagt, det är sova nu som gäller.
Och imån ska jag hämta min kära telefon som har varit på lagning! Yeey ! Är lite less på lånetelefonen som har lucka och är en gammal samsung, har aldrig förstått mig på samsung, det är alltid något som tjorvar med samsung mobiler, så kan inget annat än vara överglad att mobilen jag ska hämta imån som jag äger är bättre än den jag har som låne objekt iaf!  Godnatt på er : ´D

Gävle söndag

hejhej :) har precis kommit tillbaka till gävle. Blev hämtad från tågstationen , så gulligt!
Har packat upp klart så sitter och tittar på tv nu. Topmodell i högsta högg, men ska söka upp en julfilm eftersom det är första advent idag! Har också fått ett snyggt mysigt julpyntat rum! Ihh :D älskar julen !!

men nu ska vi snart äta köttsoppa sen ska jag krypa ner under det varma täcket och kolla filmer, ladda inför skolan imååån :)

Skönt att få komma tillbaka till verkligheten och träna stenhårt i två veckor ska jag göra nu, eller lite mer än två veckor, den 17 åker jag tillbaka till kiruna och sväller eftersom det är jul då, heheeh men innan det ska jag BARA träna på sats och gå på alla dansträningar, äta super nyttigt tre mål om dagen, då blir jag lite fit till jul=) !

Haha , bra planering i KNOW.