Underbar dag ☀️

Mitt gympass igår har satt sina spår idag men det struntade jag i! Ignorerat smärtan i biceps & ben hela dagen och nu kommer jag inte upp ur soffan haha 🙈 men vi har haft det grymt kul som vanligt. Narre & darko hängde med idag oxå & det var darkos första dragtur, champ & rollos andra 👌 alla skötte sig så bra & även Karisma, Qanik & Istas såklart! Helt underbart väder oxå, mer kunde vi inte begärt! Vi var borta i ca 5 timmar & somsagt nu är alla helt slut!(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Grillkväll & gotta


Cheatday idag, sista 12 veckorna kör vi såklart helt rent men vi har gjort så bra ifrån oss denna veckan, tappat 2 kilo & killen 3! Och har man kört 2 träningspass får man hehe 🙄😏 nej men vi har sagt så hela tiden & tanken var att jag inte skulle skriva något förrän denna challenge är över men ja, det går ju enligt planerna och någon cheat dag då & då är givetvis tillåtet, men vi stryper dessa dagar 3 sista månaderna som är från & med måndag ganska exakt. Så vi kör på som vanligt då bara 💪 vi har grillat flintastek & gått långprommis med vovvarna, marcus är här och nu ser vi en sjukt spännande film. Imorgon ska vi vara ute hos emma & Niklas igen vid 12, så blir det dragträning igen med våra fyrbenta & grillning 🖐 så kul! Helt perfekt påsk! (null)
(null)

Ben & biceps

Så var det klart 💪 första gympasset på 3,5 månad & jag fick inviga mina nya tights från stronger som killen köpt åt mig & även mina nya helvita träningsskor, luften åker in i de ’små hålen’ & dom är bara sååå sköna! Dom svart vita & dessa vita gymskor som jag har är jag så jäkla nöjd över 🖐 smart & köra ben dagen innan vi ska köra släde igen haha, kommer dö imorgon! Men såååå värt det, I’m back!!! (null)

(null)

(null)

Så redo

Långfredagen startades som planerat med springtur med champ, grötfrukost efter det & nu förbereder jag mig för ett benpass 🙌 ska ta det väldigt lugnt men det är sååå skönt att vara tillbaka efter 3,5 månader utan 👌 (null)

(null)

(null)

Finns saker att förbättra

Motivationen har funnits där men den bryter rätt ofta.. vilket resulterar i att man känner meningslöshet. Jag vet att det är bättre desto längre jag väntar med att träna efter op men mitt tålamod börjar tryta. Jag har gått upp 4 kilo sedan operation & är på min maxvikt. Det är klart det svider. Dock är det dålig kost i samband med ingen träning alls som gjort att dessa 4 kilo valt att sätta sig på min kropp. Allt handlar om vilja, men min vilja har inte riktigt funnits där pga att jag inte fått träna. Men NU jävlar ska jag komma igång. Det har snart gått ca 3 mån & 2 v sedan jag opererade mig. Och enligt ’vad det står’ får jag börja träna styrketräning nu. Så jag tänker starta lediga dagen imorgon med en springtur med champ & sedan försöka träna lite ben & kanske armar eller mage på gymet. Smygstarta lite med det som känns bäst att börja med, och då är ju ben givetvis en del av den processen. Vi ska köra 12 veckor helt utan fusk i år & nu när jag får börja träna kommer detta givetvis kännas enklare. Det går bättre & bättre att stå emot sötsaker och vi gör små framsteg varje vecka. Men nu känner jag att jag/vi kan lägga i en högre växel så det ska vi göra nu. Jag vill få den där energin & känna endorfinerna igen! Det är för tusan 3,5 månad sedan sist!! Helt galet. Har nog aldrig varit utan träning så länge. Man tappar sig själv. Finns ju dom som tränar 2 mån ungefär efter op men jag ville inte ta några risker för dom riskerna som finns med det är inte roliga eller lätta att ’fixa’.. så höll mig på den säkra sidan. Men med tanke på att jag klarade att köra släde förra veckan så ska jag nog klara av en ’jogging’ tur & ett lätt gympass. Jag fick lite ont på vänster sida men där gjorde dom störst ingrepp oxå så det är inte så konstigt. Är ju inte helt färdigläkt än så övningar som tar mycket på bröstmusklerna får vänta till sommaren. Men ben, mage, armar, axlar & lätta ryggövningar ska gå att köra, bara göra det som går! Jag vet att det kommer ge så otroligt mycket motivation. Längtar till imorgon! 4 lediga dagar framför oss och dom ska bestå av träning, både för mig själv & vovve. Vi ska dra släde med Champ på lördag igen, så även han får sin träning förutom jogging turer med mig. Bra att träningen går bra för någon av oss iallfall 😄 bara kötta! 18/6 går jag på semester så fram till det är det gasen i botten. Har semester i 2 veckor då & då ska vi till Småland för att hälsa på släkt till både mig och killen. Sedan jobbar jag en period & åker upp till norr i 3 veckor den 24/7, 18/6 & 23/7 ska jag bygga min sleeve 👌😎 mycket på gång 👊 (null)
Förra sommarn var så mysig, här var vi uppe hos mami 💓 men denna sommaren ska bli mycket bättre 👌