Födelsedag 🎉🎈

22 hela år och idag har jag varit så gott som död. Ätit världens godaste pizza och legat bakis hela dagen. Snart kommer lite besök så blir det födelsedagsfika och presenter 👏 gårdagen var verkligen hur kul som helst! 
Fredaaaaaag

Julafton igår och det var hur mysigt som helst 😍 vi började dagen i Luleå med att fixa oss för att sen dra till Boden, hämta upp mickes syrra och sen till pite där vi firade julen. På kvällen åkte vi tillbaka till Boden, där dom spelade spel, men var inte på spelhumör så tog lite tid för att ringa släktingar och sånt då. Sen la vi oss och idag har vi varit på släktmiddag hos mickes mamma och nu är vi i Lule igen. Imorgon väntas stan !mellandagsreaaaa! Och sen styr vi mot Kiruna för att äta middag med Martin och fira oss för att jag fyller år på söndag och Martin har även fyllt i december. Så blir trevligt! Älskar denna tiden på året när det händer så mycket roligt och finns så mycket att fira 👌😃

Onsdag

Julafton imorgon och det känns helt sjukt. Vart springer tiden iväg? Senaste dagarna har vi myst på med släktingar och hängt i Övertårneå, Happis, Boden och Lule. Ikväll blir det star wars på bio, bjuder på den! Även om jag hatar star wars. Men snart är det ju nytt år och då ska man ju öppna ögonen för nya möjligheter! Så tjuvstartar lite nu ;) 
myskläder på, snart bio och mer mys!

Sunday

Nu är vi i Happis sedan igår och är med mina kusiner och min moster! Igår körde vi min kusin på sin första utgång, hämtade honom vid tolv och gick sen och sov. Åt tidigare pizza med dom andra och myste på med filmer och sånt! Idag har vi varit och köpt pizza igen, och även lunchat osv. Köpte ett par skor till killen i julklapp! Så nu är alla klappar köpta för i år :) skönt! 
Världens sötaste kusin! Ikväll ska vi se en Adam Sandler film, imorgon drar vi vidare mot Boden! Mysigt mysigt!