Söndag!

Helgens bravader är över och den deppiga söndagen är här .. Hehe, gillar inte söndagar överhuvudtaget ibland, det är en dag som man bara väntar och längtar till nästa helg :( Jaja, veckorna går fort nu för tiden och det gillas! Var på stan Idag och försökte hitta vinterskor men blev ingen hit där heller.. Annars ihelg så har jag haft super kul i torsdags med fina vänner! Lägger in en bild på alla som var här och gjorde kvällen grym! I fredags blev det lugnt, var i Valbo hela dagen, och igår så var jag på xpand, en kväll full av hiphop/rapp och dans ... Var hur grymt som helst, grymma dansare!! Ja, helgen har verkligen bestått av mycket skratt, men det är det livet ska få ibland! Nya minnen skapas och dom kommer jag leva länge på:)

Träning snart!

Är på bussen påväg hem igen .. Kom på att det var för exakt en vecka sen som jag klagade på att alla såg sura ut på bussen, och det gör dom nu igen ;) antar att onsdagar är slitna dagar .. Men det är ju inte helt omöjligt , ska hem laga middag sen in på träning i 2 timmar igen! Hurtigt..1 dag kvar till helg för
Min del! :D Fotade den här bilden imårse och insåg att noppra ögonbrynen inte skulle vara så tokigt!'-'

Är inte i mina nyttigaste dar precis ..

Det där med att vara nyttig får jag ta igen när jag orkar lägga ner rätt energi på mat! Just nu handlar jag bara vad jag är sugen på och det har varit chips godis Varje dag, mer än maten haha!! Inte så bra men helt ärligt så orka jag inte bry mig, bara man får i sig nått liksom;) ibland känns det som om
Vi döljer vad vi äter , undrar Vrf det är så.. Jaja! Nu ska jag upp i lgh och göra lasagne! Bjuder på bild ifrån skolan Ida på mig och Emelie , bara för att den e ful på mig som vanligt då;)

Grym lördag, Grönlund och grymt folk!

Shit vilken dag .. Helt galet kul! Var på Grönan med Hanna, tobias och Filip! Vi åkte alla karuseller, gjorde allt , flippade nästan baklänges i trapporna till lustiga huset och åkte insane 4, 5 gånger, frittfall 3gånger och ja , alla nya galet roliga karuseller några hundra gånger;) man måste ju utnyttja åkbandet! Haha, all in! Kallade till och med en karusell för shop express, haha! Fråga inte varför .. Men var en bra dag, låter bilderna tala för sig själva ;) eller kanske bilden vet inte hur många jag kan ladda upp från telefon, och eftersom klockan är 01;39 så orkar ja inte ens börja undersöka den saken!