Friiiiidaaaayyyy! 👏

Äntligen fredag! Skönt! Igår åt vi somsagt middag med Sandra och Martin och blev vitlöksbröd som var mindre gott till förrätt, men en super god burgare till middag! Efter det åkte jag och Micke hem för att äta mer gott och kolla på mission impossible , vi ska ju se den nya imorgon på bio så tänkte att det kan vara bra att se filmen innan den. Och den var verkligen bra! Så tror nog den nya kommer bli grym Imorn! 
Snart jobb i 6 timmar sen hem till mamma för god lasagne 👍 

Thursday

Precis ätit bakad potatis med skagenröra till lunch och om 2,5 h ungefär får jag gå hem! Inte helt fel. 
Skit väder ute bokstavligt talat. Usch! Vill ha sol och värme. Tur det finns planer på utlandsresa i höst, något att se framemot iaf! Smidit lite planer för helgen och idag väntas middag med Älsk, Sandra och Martin på spis! Spännande , aldrig ätit middagen där! Men hört att det ska vara bra! 

Möt min syster ❤️

Min storasyster. Min absoluta förebild. Hon som kan gå igenom alla väder. Hon som visar alla andra att vägen aldrig är omöjlig. Hon som vågar visa sig svag men som ändå framstår som stenhård. Det är min syster. Och jag älskar henne för mycket för att kunna skriva ner i ord eller säga i en mening. Min absoluta favorit och en sann förebild. Finns ingen större inspiration än dig Sofia. Och INGEN annan är som du. Det är dom som går sin egen väg som får mest stryk, men du har lärt mig att det är stryk som är värd att ta. För hur tufft det än är, så är att vara sig själv det absolut bästa man kan ge sig själv. Det blir framgång. Och på tal om att stå på sig, det är verkligen din starka sida. Så det är inte konstigt att just du utsätts för alla möjliga saker, för du kan ta det. Inte alla klarar av det, därför finns såna som du! Men en dag kommer du få den lyckan du förtjänar och det ska jag se till <3 för mig är du lycka, för lycka är att överleva alla omöjliga hinder, och det gör du ❤️ 
Love you sister ❤️ Anyone can give up, it’s the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that’s true strength.