showen e över.. jag har huvudvääärk!=(

Hellu ;P nu e showen över iaf .. och jag sitter på ett motell , yippie hey!
Men har sån satans huvudvärk.. vet inte hur jag ska få bort den ..
bbörjade blöda på showen oxå !  i foten, ajajaj .. var nog under jassdansen! men har underbara lärare som plåstrar om mig ,så jag överlevde! kul det ;)
haha nejmen , jag har iaf försökt bli av med huvudvärken, sitter o pluggar inför provet imorgon! i samhäll , men nu ska jag snart gå och äta middag med mamma o hennes kille =) så tur det! börjar bli hungrig ...inte ätit sen fyra!
jag just nu, ska plugga klart! så puss!

gladare ...

för det är sol ute!tänka sig! sooooooooooooooooooooool :D:D:D
Så nu kan jag koppla av iaf.. tog fram paraplyt ifall att, tar nog med det oxå , man vet ju aldrig om det slår om,men just nu = sol :' D

Fast huvudvärk har jag fortfarande..vågar inte ta ipren när jag ändåska träna sen, inte bra att kombenera piller man blri dåsig av med hård träning, huh nej .. vad ska jag göra åt det då .. åh!

wiho , 50min kvar!

tills bussen går! tjohej .. hinner ju blogga en gång till , man är kung kung kung i baren!


jag just nu , jätteledsen.. upprdörd.. hatar allt!

haaha skämtåsido, ha en bra tisdaaaaaaaaaaag.
vi på moveit ska showaaa gärneeeeet;)

vrf steg jag upp så tidigt för? ;(

haha ja man blir ju lite irriterad.. steg upp runt halv åtta, nu är klockan tjugo i 9 och ska in klockan 12 bussen .. vad less man blir på sig själv .. jag behöver väl knappast fyra timmar till att fixa iordning mig, äta o packa!? tar ju max två timmar ... så nu sitter jag fortfarande i sovkläderna och kollar i vanlig ordning på vakna med the voice, tacka sig att dom finns säger jag bara!

vad hade jag gjort annars ? ;)Haha aaa....trist att man ska vara sån dålig planerare.
men nu jävlar när jag sätter igång och fixar mig så ska det bli bra!
är bara rädd att sminket kommer lossna när vi tränar, men det är ju bara att ta med sig nytt. Och vart är solen hörni!? bortaaaaaaa!inte bra alls, jag som köpte nya solbrillor igår, för att det var steksol då, men kanske blire senare mot dagen?=)nu tänkte jag ju gå och hämtra frukost, so i se ya later!